Mi értelme volt az M1-en, ma 19:55-kor sugárzott Obersovszky féle riportnak?
Azt azért én megkérdezném tőle, hogy komolyan úgy gondolta, hogy 94,6%-ban más műveit felhasználni megfelelő és nem baj? Ezt halál komolyan elhiszi? Látta már orvos mostanában?
A legjobb, hogy most kihangsúlyozták ezt a B pontot. Azért érdekes, hogy most ezen próbálnak majd elevickélni, hogy a lényeg az, hogy hasznos volt? Hát a krva életbe, akkor én ennyi erővel leadom a kedvenc könyvemet, írok, hozzá még vagy 5 oldalt és kijelentem, hogy hát hasznos, jó az.
Legyen hasznos és új ismereteket közlő? És ennek megfelel a mások által már korábban megírt dolog is? Új? Nem. Hasznos? NEM, kifejezetten káros, kíváncsi vagyok a bolgár mit érezne, a németet már megszólaltatták, ő teljesen megdöbbent és felzaklatta, hogy csak így a magáévá tette Scmitt úr az ő eredményeit.
Meg, hogy neki eszében sem volt a magáéként bemutatni? Persze! Akkor mi a fsznak nem valami sajátot írt? Azt nem lehet kimagyarázni, hogy az egészbe bírt írni 10 oldalt, de lehet csak nem derült még ki, hogy azt honnan vette, és nem a sajátjaként akarta bemutatni a dolgot? Akkor kiéként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!