Volt értelme létrehozni TEK -et 10miliárdért? Nem elég a rendőrség?
Én nem látom értelmét.
Nem látom hogy csinálnának bármi hasznosat.
A TEK a rendőrséggel együtt dolgozik. Én láttam őket egyik este vonulni. Szirénázásra figyeltem fel, jött egy rendőrautó, aztán egy nagyobb rendőrautó, majd egy még nagyobb, a végén pedig egy TEK-es páncélos. A Hungária körúton! Nem lettem volna annak a helyébe, akiért mentek.
Bizony vannak Magyarországon is olyan kemény alvilági emberek, akiket csak így lehet elfogni és ártalmatlanítani.
Ha nem értesz hozzá akkor mit szólsz bele?
1. Uniós előírás
2. ami eddig volt az minden volt csak nem szervezett
3. itt végre komoly kiképzést kapnak
4. végre nem homály komcsi rendőrök (Kiss Ernő félék) irányítanak egy szervezetet
5. fogalmatok sincs hány milliárdot loptak el a rendőrségtől a saját tábornokaik(vagy 5 TEK-et létre lehetett volna már belőle hozni!!!)
6. csak a környező országokban már évek óta létre hozták már a saját "különleges osztagaikat" érdekes ott senkit nem zavar!!??
8. ja, ha terrorista vagy, netán kemény bűnözőnek gondolod magad.... akkor értem, hogy becsúszott a sportszelet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!