Van értelme a rendőrség-polgárőrség közös járőrözésének?
Ha van akkor mi? Mert én nem értem mi a jó abban, hogy egy rendőr egy polgárőrrel járőrözik. Ha megtámadják fegyverrel a rendőrt akkor a polgárőr mit csinál, elfut?
Tudtommal épp az lenne a lényeg hogy 2 rendőr legyen minimum, és akkor biztonságosabb lenne az intézkedés. Polgárőrségnek meg nem az lenne a lényege, hogy ők KÜLÖN járőröznek, és ha "rendellenességet" tapasztalnak akkor értesítenék a rendőröket?
Nem értem mire jók ezek a kavarok amik manapság ma itt mennek!!!
Az előttem szólónak:
Ez hülyeség, amit írtál. Igen is nagyon jó, hogy vannak, legalább az a népesség(mindenki tudja melyikre gondolok), egy kicsit visszavesz talán.Inkább hajolj meg előttük, és mondd, köszönöm.
Harmadik
Legyen már annyi tököd, hogy pontosan kifejted, miről beszélsz. Vagy te is tudod, hogy baromság amit írsz?
Szerinted mi benne a baromság?
Mondok egy példát:
Öntöttvas kádat vittünk ki a szőlőbe, amiben vizet akartunk felfogni. Másnap ellopták.
Azóta lett polgárőrség, akik járőröznek, nincs tolvajlás.
Egyébként megfogták az elkövetőket, tudod, ilyen bogdán teknyővájók voltak.
Neked ez tetszik?
Szerinted ez jó?
Bogdán vagy?
Gyerekkorodban bántottak a szüleid?
Vagy mi az oka a véleményednek?
Miért rühelled azokat, akik neked segítenek?
Szerencsétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!