Az mszp tényleg tudatos országrombolást végzett?
Azért nem vagy épelméjű, mert nem látod azt, hogy a Fidesz SEMMIVEL sem jobb, mint bármelyik másik r-hadék banda, akik eddig vezették az országot.
Csak egy példa: Az orvosoknak/nővéreknek/ápolóknak normális fizetést most sem adnak, pedig már 2 éve vannak ott Fideszék. Pedig néhány sz*ros milliárdból meg lehetne oldani évente, de valahogy erre nincs pénz, bezzeg holokauszt kárpótlásra, meg TEK-re, meg aug. 20.-án tüzijátékra, meg áldoktor Schmittnek másfél millás fizura, meg képviselői költségtérítésre, meg cigányintegrációra mindig van. Ezért van tele a t-köm ugyanúgy a Fidesszel, mint az összes többivel. Mert a pénz nagy részét hülyeségekre költik és/vagy ellopják. Hogy az adómnak, amit befizetek, semmiféle hasznát nem látom.
Ja meg a nagy szabadságharc az EU ellen, aztán Viktorka bokáig hajol Barroso-nak Brüsszelben, és még vazelint is visz magával.
Balf*szok ezek a javából, mindemellett szemét r-hadékok is, semmi különbség köztük és a többi párt között.
Kolopele
"Persze nem egészen tudom, hogy erre céloztál e,"
Arra céloztam, hogy túl nagyra vagy a végzettségeddel, és erősen lenőzed a kétkezi munkásokat /legalábbis abban a kommentetben/.
Fel kéne fogni MINDENKINEK, hogy kell a kétkezi melós, és kell a mérnök IS.
Én és a helyes írási hibák ki a fenét érdekli mikor éhezek ez lenne a legkisebb gondom én lennék a legboldogabb ember. Még egy dolog el hiheti mindenki én szeretek tanulni de miből.
Az a lényeg hogy itt mindegyik párt lenyúzza a szegényeket és van egyet értés köztünk Kolopele barátom ha szólíthatlak így mert te neked jó végzettséged van. Igen munkahelyeket felállítani azt kellene, mert nincs elég. Azért itt is van pár hozzá fűzni valóm Alapból el sem kellett volna adni őket Esküszöm én már kezdem feladni a munka keresést teljesen depis vagyok a vissza utasításoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!