Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az mszp tényleg tudatos...

Nem dávid kérdése:

Az mszp tényleg tudatos országrombolást végzett?

Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 22:15
1 2 3 4 5
 21/46 Bari Zoltán ***** válasza:
89%
Tisztelt Kolopele lehet hogy brutálisan hangzott az előző üzenetem én nem csak a fideszre gondoltam á szó sincs erről itt már egy jó 20 évről beszélünk, onnantól kezdték szét lopni az országot, de itt nem is arról beszélek aki másoknak ad megélhetést bár el kell mondjam 105 helyre adtam be az önéletrajzomat és ebből 4 -en írtak vissza, hogy most nem . Akkor miről is beszélünk munka keresés szempontjából. A múlt héten vissza hívott egy kert építő vállalkozó 150 000 ígért igen ám ez mellett jött a rizsa a találkozáskor 500 Ft/óra napi 10 óra munka ezt akár hogy számolom havi 30 nappal lehetne meg keresni ez szerintem a munkavállaló tejes mértékű megalázása aztán heti 1 nap bejelentéssel, ahol még a gyerekekre sem tudnám igénybe venni ami jár. Vizet egyáltalán nem kaptunk azért hidd el hogy van itt olyan vállalat is ami nem kellene hogy megalázza a munkavállalókat szerintem A tanulás átképzés mind nem rossz ötlet de miből kérdem én havi 22000 ft mikor az albérletet nem bírjuk kifizetni azt hiszed hogy nem próbáltam meg de mivel van szakmunkás bizonyítványom az átképzésekre elsődlegesen 8 általánossal rendelkezőket vesznek fel kilátástalan a helyzet Magyarországon a szegényeknek és a Fideszre vissza térve nem az hogy segítene hanem még a munkavállalók alá rúg ha esik essen nagyot nem kell messzire menni csak a bátyámig tavaly 110 000 Ft keresett napi 12 órában ugyan ez óra mellett havi 80 000 mert el lett véve az étkezési jegy mai 15000 Ft volt az adókedvezmény ami 10000 ft stb de gondolom a tisztviselőknek maradt a 600 000 Ft kafetéria na meg a milliós nagyság rendű fizetés nos én ezektől koboznám el a vagyont és zárolnám a fizetést na meg persze egyes vállalati vezetőktől ( állami cégekre gondolok ) mi sikkasztás volt a MÁV -nál is nos ezeket szépen vissza kellene venni Persze mindig vannak tiszteletbeli kivételek Én akkor sem látok más megoldást csak egy forradalom ahol a vagyonokat visszakobozni az állam háztartási hiányt abból pótolni a gazdaságot helyre állítani. Az a vagyon amit egyes emberektől elkoboznánk elég lenne mindenre hihetetlen összegekről beszülünk itt emberek ,de ezt mindenki tudja csak az nem aki ebben benne van és jót röhögnek a parlamentben és kívül, hogy a hülye magyar nép még mindig enged. Nem akarom a falra festeni az ördögöt, de a következő lépés a családi pótlék elvétele lesz
2012. márc. 28. 09:01
 22/46 hangszoros ***** válasza:

A 21/21 re

Ez mind igaz, igy van DE:

Miben reménykedsz az erővisszonyokat, a realitást nézve?

Ez vílágtrend, nemcsak hungarocidium!

Talán az ufokban? Azokat is lekorumpálták

2012. márc. 29. 11:51
 23/46 Bari Zoltán ***** válasza:
tisztáznák valamit egyáltalán nem örülnék a forradalomnak ha lenne hisz van 3 fiam hangsúlyoznám a fidesznek 2/3 többsége van őket pártilag nem lehet ki rakni ne legyen igazam de mindannyiunk tudja bár mit megszavazhat magának pl kiderült a köztársasági elnökünkről hogy lopta a doktoriát mégis maradhat ebbe itt és most nem folynák bele Miben reménykedek az emberek élni akarásában lehet hogy kevesek vagyunk lehet hogy szegények vagyunk de azért hogy a fiaim ne szenvedjenek a következő évtizedben én képes vagyok harcolni és meghalni ha nem is sikerülne elérni amit kell de tudom hogy mindent megtettem és ez a remény mert mindig ennek kell meghalnia utoljára
2012. márc. 30. 09:05
 24/46 anonim ***** válasza:
50%
Azzal teszel meg mindent a gyerekeidért ha dolgozol értük, nem pedig ha harcolsz. Mindenki aki most szegény az ezelőtt is az volt, nem kellene a két éves Fidesz kormányzásra kenni mindent. Aki egész életében csóró volt az vagy nagyon rossz helyre született, vagy nem volt képes többre, vagy nem is próbálkozott feljebb jutni. Minden kormány alatt dolgozni kell ahhoz, hogy eredményt produkáljunk! Ez nem kizárólag a Fidesznél van így, kedves Zoli. Egyénként nem egyszerű értelmezni amit leírsz vesszők és pontok nélkül.......................
2012. márc. 30. 13:01
 25/46 Árpi4 ***** válasza:
Az MSZP nem tolvaj, és korrupt párt. "Rossz" emberek" persze ott is akadnak. De gondolj bele, hogy a FITYUSZ 2 év alatt többet lopott mint ők, 8 év alatt! Ez már most is látszik! És sajnos a FITYUSZ-ról kiderült, hogy a gazdaság politikához általános iskolás szinten sem értenek. Na tehát: a szájatokig kell érnie a szarnak, hogy észrevegyétek? Észre fogjátok venni...
2012. ápr. 1. 09:32
 26/46 Bari Zoltán ***** válasza:
Tisztelt Kolopele igen ezzel egyet értek , hogy ha dolgoznák akkor tennék meg mindent , de hol ha akarod elküldhetem a munkára jelentkezéseimet mind azt a 105 jelentkezést e-mailban. Nem az hogy fel sem vesznek de még csak be sem hívnak, de az hadgyán még csak vissza sem jeleznek hogy akkor most mi is van adj munka helyet hidd el szívesebben dolgoznák 70000 Ft-ért mint itthon 22000 ez lószar Hangsúlyozom én nem csak a Fideszre vagyok pipa hanem akik ezelőtt 20 éve is kormányoztak sajnos ez nem csak mostani jelenség Magyarországon. A Fidesz az meg nem az hogy javítana az ország helyzetén hanem még rontja is A fidesznek sem a munkavállalókon, nyugdíjasokon, betegeken, kellene gazdálkodni hanem a saját zsebükbe kellene belenyúlni. Te sem tudod milyen havi 22000 -ből vagy a minimálbérből megélni nem hiszem hogy vásárláskor számolgatsz hogy most azt a csokit nem veszem meg mert a hónap végén nem lesz meg a kenyérkére ami persze az államnak köszönhetően az egeket rugdossa. megélni és szerintem azt sem tudod mi is az a fizikai munka ha helyesled ezt a rendszert.
2012. ápr. 2. 08:35
 27/46 anonim ***** válasza:

Az elmúlt 20 év alatt a maszatolásokból eredmény nem született. A dolgokat a nevükön kell nevezni és meg kell oldani. Magyarországon műtéti útra és nem fájdalomcsillapítókra van szükség. Ha az elmúlt 20 évben kutyák ültek volna az országgyűlésben és találomra nyomogatták volna a szavazógombokat, az országunk állapota akkor is jobb lenne a mainál.

Az országunkat a jelenlegi politikai elit tudatosan tette tönkre : a nemzeti érdekeinket mindig az idegen, globális érdekek alá helyezték és úgy is jártak el. Példa az uniós csatlakozás, a Lisszaboni Szerződés olvasatlan megszavazása.

[link]

2012. ápr. 3. 16:16
 28/46 anonim ***** válasza:
Utolsó: jobbulást kívánok :)
2012. ápr. 3. 16:33
 29/46 anonim ***** válasza:
Esetleg akart. De a Fidesz most bepótolja helyette.
2012. ápr. 3. 17:18
 30/46 anonim ***** válasza:

Igen az MSZP és az SZDSZ a legkártákonyabb dolog ami az elmúlt 20 évben az országgal történhetett! Gyurcsány öszödi beszédében is "Lebukott" gondolj csak erre...

Akik meg azt írják hogy a Fidesz kártékonyabb...

Azok "Orbán-Fóbiás" félretájékoztatott szűklátókörű emberek. Nem jó egyik sem, de nem szándékosan nem.

Az MSZP 8 éves károkozása kb 15 év alatt javulhatna

meg, ha a szocik, libcsik a hatalom közelébe sem kerülhetnének. A jelenlegi problémák 90%-át nem a FIDESZ idézte elő, hanem az MSZP károkozása MÉG MINDÍG , és ahogy írtam még kb 10 évig szívjuk a szocik munkáját...

Ezért vagyunk bajban az EUban ezért szálltak ránk..

Mit gondolsz miért nem kampányolt ezerrel az MSZP a

Ű2010-es választásokon? mert tudta mi következik...

Elfogyott a Pénz.

Előtte a Fidesz csökkentette az államadósságot, A széchenyi programmal rengeteg cégnek, vállalkozónak segítettek hazánkban. Ezt az MSZP-SZDSZ szétverte és behozatta a külföldi cégeket (nem akarok zsidózni...) valamint emlékezz Bajnai Libás programjára, tönkretette a Gazdákat a saját zsebe miatt. ILYEN A MAGYAR BALOLDAL!

Ezek jussanak eszedbe...

2012. ápr. 3. 18:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!