Utolsó: te nem vagy ép. Én se mondok ilyen költői túlzásokat a drágalátos Fideszedről, elvárom, hogy egy jobboldali se mocskolódjon.
2012. ápr. 3. 20:55
32/46 anonim válasza:
Az mszp -nek tegyetek a kedvére homárok!
2012. ápr. 3. 21:20
33/46 anonim válasza:
Egyébként , csak a Diósgyőr ! Bohócok !
2012. ápr. 3. 21:22
34/46 anonim válasza:
Ez igen erős jobbikos felhanggal bírt. Nem tudom miért is csodálkoztok ha agresszívnak és gyűlölködőknek titulálnak benneteket. Akasszuk fel, nyírjuk ki, üssük agyon, nem mondom, szép jövőkép lenne ha egyszer tényleg nyernétek.
2012. ápr. 3. 23:59
35/46 anonim válasza:
Én a jobbikra? Ezt te sem gondolhatod komolyan. Én életem végéig a Fideszre fogok szavazni, és nem azért mert nekik köszönhetem a sikereimet, ez tévedés. Azért mert ők azok akik tesznek az országért és az emberekért még ha ez áldozatokkal is jár. Sokan itt úgyis háborúzni szeretnének, akkor tessék ezt annak felfogni. Egyébként meg jól írtad, egyik párt sem fogja senki szájába beletenni a sült galambot, ezt mindenkinek magának kell elérnie, de nem hinném hogy a mai társadalmi rétegnek bárki is megtenné azt hogy minél kedvezőbb feltételeket teremtsen mint a Fidesz. Aki még fiatal és most kezdi az életét, nekik még várniuk kell egy ideig, mert a munkahelyek nem csak úgy nőnek ki a földből, azokat létre is kell hozni, ill. nem azonnal jön el a gazdagság, azért meg is kell dolgozni. Akik meg már a 40 - es korosztályhoz tartoznak, vagy már felette is vannak, azoknak már el kellett volna érni egy jó életszínvonalat, mert ne mondja nekem senki hogy hú, én nagyon gazdag voltam még két évvel ezelőtt, de amióta a Fidesz van csóró lettem. Nonszensz. A rendszerváltás után mindenki előtt ott volt a lehetőség, van aki tudott élni vele, van aki megrekedt azon a szinten. Ja, és itt most nem a privatizálásokra meg a csalásokra gondoltam.
2012. ápr. 4. 00:28
36/46 Bari Zoltán válasza:
Sziasztok Na lássátok ezért lesz forradalom és meg is érdemli a magyar nép mert enged pedig fáj neki. Nekem egy kérdésem lenne itt a Fideszes ember barátaimhoz mondjátok meg nekem miért a szegény nagycsaládosoktól a szegény munkavállalóktól veszi el azt a kevés pénzt is, miért nem a saját fizetésükből cafetériájukból fizetik ki az államadósságot ??? Tisztelt Kolopele miért nem válaszoltál az utolsó üzenetemre a hallgatás bele egyezést jelent ( köszönöm ) Csak még egy rövidke történet Épület villamossági szerelő vagyok . Mindenki tudja és hallott már a közfoglalkoztatásról Ott dolgoztam munkavezetőként még az MSZP kormányzása alatt akkor ezek az emberek 6 órában 43 ezer forintot kaptak én mint munkavezető 8 órában dolgoztam 72 ezerért Jelenleg a Fidesz ezt a programot tönkre téve 6 órában 33 ezer forintot kapnak ja és a munkavezetők is 6 órában ugyan ennyit kaphatnak Nem tudom hogy melyik kormány a jobb és ki segíti az embereket hogy jobban éljenek ezt ez alapján döntse el mindenki. Az én mostani történetem mivel a bérpótlót kapom és a munka ügyi központtal tartom a kapcsolatot minél hamarabb kapjak munkát "tisztelt Koloele és a többi Fideszes barátainak hangsúlyoztam ki",hogy nem itthon ülök és várom hogy az ölembe cseppenjen a munka" Kaptam egy lehetőséget a szakmában hogy a színházba keresnek általános karban tartót. Természetesen itt sem egyszerű a dolog mert 4-5 ember közül választanak. Fizetés mivel ezt a bérpótlót kapom és a munkaügyi központ utalt ki nem lehet több amit a törvény szabályoz 65 ezernél, ami azt jelenti hogy a szakmámban nem fogok kapni többet 53 ezernél a hivatalos szakmunkás fizetés felét sem kaphatom mert a Fidesz így döntött. Nos ebből is el lehet dönteni hogy melyik kormány jobb vagy rosszabb Nem tudom miért szabályozta ezt le én nem ember vagyok hanem állat ezt azért kikérem magamnak, hogy amiért tanultam és a sors véget oda vezényelt és rá kényszerített a bérpótlóra , mert a cégek havi szerződéseket kötnek és csak a nyári szabadságolások idejére vesznek fel ezért én ne kaphassak rendes fizetést ez már sok Kérem írjon nekem az aki nem ért egyet velem és magyarázza el ezt nekem köszönöm
2012. ápr. 4. 10:04
37/46 anonim válasza:
Ne haragudj Zoli, de a legutóbbi válaszodnál nem találtam kérdést. Ha arra gondolsz hogy én nem ismerem milyen a fizikai munka akkor csak annyit mondanék neked hogy vannak a fizikai munkások és vannak a szellemi munkát végzők. A fizikai munka azért jöhet létre mert létezik a szellemi. a Csak egy egyszerű példa hogy te is megértsd: A kapát fel kellett ahhoz találni hogy kapálni lehessen. Szerintem próbálkozz tovább, amennyiben tényleg jó szakember vagy biztosan kellesz majd valahová jó fizetésért. Addig is annyit megjegyeznék hogy vigyázz kicsit a helyesírásodra is, valahogy úgy érzem nem tudod hová kell vesszőket raknod, a "lássák" pedig nagyon helytelen szó ebben az esetben. Ez csak egy jó tanács ha esetleg valahova majd önéletrajzot kérnének. Még annyit a családi pótlék elvételéről hogy eddig azt mondtam 3 gyerek után én is elvenném, most módosítom kettőre. Tudod, én az öt gyerekem után sosem vettem fel, minden esetben a beteg gyerekek számára utaltam át, mert velük nem sokat foglalkozik az állam, holott ők azok akik tényleg nem tehetnek semmiről.
2012. ápr. 4. 11:11
38/46 anonim válasza:
"Csak egy egyszerű példa hogy te is megértsd: A kapát fel kellett ahhoz találni hogy kapálni lehessen. "
De hiába találod fel a kapát, ha nincs, aki a kezébe vegye!
2012. ápr. 4. 12:40
39/46 anonim válasza:
Szerintem meg bőven van annyi dolgozni akaró ember hogy ne vesszen kárba a kapa feltalálása. Persze nem egészen tudom, hogy erre céloztál e, vagy arra hogy hiába lenne munka sokan akkor sem dolgoznának. Sokkal többen is dolgoznák az emberek ha több beruházás, munkahely létesülne. Ez az amit sokkal jobban kellene erőltetni, mert még ha úgy tűnik is néha hogy én azt állítom hogy az emberek eleve nem akarnak dolgozni, ez messze nem így van. Ezt rám sütötték, és azóta a többség ezt gondolja rólam. Többször is leírtam elsősorban kikre gondolok, nem mindenki értette meg, lelkük rajta.
2012. ápr. 4. 13:12
40/46 anonim válasza:
Azért jó látni, hogy az úgynevezett demokráciában hogyan "működik" a szólásszabadság :D Zsidózni lehet, cigányozni lehet, nácizni/fasisztázni/kommunistázni lehet, de ha én azt írom, hogy az összes politikust fel kell akasztani, az már nem fér bele, és kimoderálják. GG, gyakorikerdesek.hu, nem akarjátok megvásárolni a szanalmas.hu domain-t? :D
"Én a jobbikra? Ezt te sem gondolhatod komolyan. Én életem végéig a Fideszre fogok szavazni, és nem azért mert nekik köszönhetem a sikereimet, ez tévedés. Azért mert ők azok akik tesznek az országért és az emberekért még ha ez áldozatokkal is jár."
Na most itt két lehetőség van: vagy fizetnek érte, hogy ezt írkáld ide, vagy egyszerűen nem vagy épelméjű.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!