Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz e hogy a szociális...

Rock0 kérdése:

Igaz e hogy a szociális segélyt leveszik 22500ft ről 18000ft re mert ezt hallottam erre felé valos ez?

Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 16:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
28%
doboszoli, én kezdetektől fogva mindent megtettem, és még most is megteszek, hogy nem hogy szarban legyek, de még a szagát se kelljen éreznem. Talán ezt kellene tenni mindenkinek, nem pedig sírni, hogy csökken a segély. Mert ha engem kirúgnának, ezerféleképp fenn tudnám tartani magam. Beszélek angolul, németül, és középszinten oroszul, van diplomám és értek a tőzsdéhez, főleg a day-trade-hez. Szóval ha nekem holnap felmondanának, különösebb megtakarítás, vagy kapcsolatok nélkül is fenn tudnám tartani magam, ahelyett, hogy lefejném az államot.
2012. márc. 18. 18:37
 12/26 anonim ***** válasza:
30%
18:26 Az ilyen t 55 féle: 43 éves és soha nem a segélyt hozó postást leste mint te.Ha pénzre volt szüksége rinyálás helyett megemelte a seggét és ment dolgozni!
2012. márc. 18. 18:49
 13/26 anonim ***** válasza:
20%
Ki kellene neked is próbálni .
2012. márc. 18. 18:51
 14/26 anonim ***** válasza:
93%

Jó neked. Csak nem mindenki születik ilyen zseniálisnak, mint te. Vannak, akik egyszerűen csak kitanultak egy szakmát, dolgoztak 30 évig, felneveltek pár gyereket, és most az utcán találták magukat 50 évesen, kiégetten, betegen, egy olyan országrészben, ahol nincs munka. Nemcsak nekik, de a gyerekeiknek sem.

Ezek is magyarok, ezek is emberek. Még ha nem tudnak is csak magyarul, és nem értenek ahhoz, hogy kell spekulációból pénzt szerezni.

2012. márc. 18. 18:55
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
A KÖTEKEDÉS AZÉRT MÉG BETEGEN IS MEGY ÚGY LÁTOM.
2012. márc. 18. 18:57
 16/26 anonim ***** válasza:
7%
11-es vagyok. Juuj de utáltok engem. Csak ne felejtsétek el, hogy a segélyeket a mi fizetésünkből kapjátok.
2012. márc. 18. 19:02
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Bárcsak kötekedés lenne, de sajnos ez a szomorú valóság.

Egyébként nem tudom, mért ne lehetne betegen kötekedni :))

A beteg ember morcosabb, mint az egészséges.

Mellesleg én a 11-esnek válaszoltam, nem neked, csak lassú voltam.

2012. márc. 18. 19:05
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Hopp, megint lassú voltam...
2012. márc. 18. 19:07
 19/26 anonim ***** válasza:
18%
Hagyjuk :D
2012. márc. 18. 19:09
 20/26 anonim ***** válasza:
86%

11/19

"beszélek angolul,németül,és valamennyire oroszul"

-És rajtad kivül még sok-sok ezren...

"Van diplomám"

-És rajtad kivül még nagyon sok embernek...

"Értek a tőzsdéhez,főleg a day-trade-hez"

-És nem vagy egyedül hidd el,bárhogyan is szeretnéd..

t 55-nek:

-Te meg ne beszélj hülyeségeket,és a gyakorikérdés helyett a politikai oldalakon tájékozódj a mai helyzetről a munkanélküliséggel kapcsolatban.Egyébként valamit elfelejtesz barátom,azok az emberek akik ma munkanélküli segélyt,vagy 22.800 Ft-os szociális álláskeresési segélyen tengődnek,azok valamit csak befizettek már az állam kasszájába,nem gondolod?Eleve tudnod kellene,hogy ezt a pénzt nem mindenkinek adják,csak aki jogosult rá,tehát rendelkezett bejelentett állással.Ennek hiányában nem jár semmi,mint ahogy nagyon sok embernek nem is jár egy forint sem.

2012. márc. 18. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!