Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz e hogy a szociális...

Rock0 kérdése:

Igaz e hogy a szociális segélyt leveszik 22500ft ről 18000ft re mert ezt hallottam erre felé valos ez?

Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 16:04
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
29%
előbb-utóbb kénytelen leszel dolgozni menni. szarügy.
2012. márc. 18. 16:16
 2/26 anonim ***** válasza:
31%
Az a baj, hogy még így is túl magas lesz.
2012. márc. 18. 16:18
 3/26 A kérdező kommentje:
én dolgozom csak sajnos van itt egy szomszéd aki kénytelen szoc segélyen lenni felmondtak neki de nem kap munkát hiába van regisztrálva meg sajnos már a korban is benn van és már ott áll hogy nem igen tud megélni ezért gondoltam megkérdezek valakit mi az igaz ebböl
2012. márc. 18. 16:41
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is hallottam erről.Szerintem így is kevés még ha elvesznek belőle.Valaki hiába akar dolgozni menni,sok mindentől függ hogy kap-e munkát.Én is voltam ezen a segélyen(még elég fiatal vagyok)és több hónapig kerestem munkát,míg végül nagy nehezen ismerősön kersztül lett állásom.Sajnos ez a pénz még megélhetésre sem elég ráadásul még arra se hogy el tudjanak menni állásinterjúra mert már a bérlet is 10000 Ft(Pesten)és még ételt sem vettünk.
2012. márc. 18. 16:56
 5/26 anonim ***** válasza:
8%
Még az is pontosan 18000 -el több lesz mint kellene!
2012. márc. 18. 17:15
 6/26 anonim ***** válasza:
97%
Mintha tobzódna az ország munkalehetőségekben, úgy beszélnek egyesek.
2012. márc. 18. 17:35
 7/26 anonim ***** válasza:
77%
Ne legyetek rosszmájuak,akik ezt a fajta segélyt kapják,azok regisztrált munkanélküliek.Tehát közmunka kötelesek.Hogy az sincs,az nem az ő hibájuk.Ezért hibáztassátok a kormányt,meg a hazug orbánt,aki egymillió munkahelyet igért,és még mindíg azt hazudja,hogy csökkent a munkanélküliség.
2012. márc. 18. 17:44
 8/26 anonim ***** válasza:
87%

Miért ossza az észt,az aki nem ismeri az ország helyzetét?

Még ők is lehetnek munkanélküliek,és rászorulhatnak a segélyre! Hacsak nincs a bankban több milliójuk.

Vidéken egyáltalán nincs munkalehetőség! Csak az kaphat munkát,akinek van ismerőse.

Fiatalt nem vesznek fel,mert nincs gyakorlata.

45 felett pedig azért,mert már nem olyan rugalmas,mint egy fiatal.

Ha kisgyereke van egy nőnek,akkor sem veszik fel,ha a nagymama vigyáz a gyerekre.

Ez a mai magyar valóság!

Fő,hogy a gazdagok jobban élhessenek!

2012. márc. 18. 17:49
 9/26 doboszoli ***** válasza:
100%

Utolsó!

Azért "osztanak észt", mert nem tudják, hogy más a sz@rt szagolni, és más nyakig benne ülni, pláne, ha még hullámzik is.

Azért szeretném az ilyen nagyeszű sündisznócskák arcát közelről látni, amikor átveszik a felmondást.

Majd akkor lehet okosságokat mondani a 22 ezerről, meg a versenyképes diplomáról.

2012. márc. 18. 18:23
 10/26 anonim ***** válasza:
88%
Kizárt, hogy az ilyen t55 félék dolgoznának, maximum középiskolába járnak.
2012. márc. 18. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!