Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan látjátok a Március...

Hogyan látjátok a Március 15-ei Nemzeti Ünnepen mennyire egészséges Magyarországnak ha lengyel vendég-tüntetőkkel töltik meg a ünnepi helyszíneket a Fidesz kormány szervezésében?

Figyelt kérdés
Ez az ünnep nem a magyarokról szól-e? És ennek szervezésében milyen magyar- lengyel katolikus egyházi kapcsolat lehet?
2012. márc. 15. 15:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Jómagam ezt úgy akarom értelmezni hogy a Lengyelek azért jöttek mert volt részük a 48-49-es eseményekben.JOZEF BEM és a vele érkező nem kevés lengyel katona .Szóval van némi közük ehhez az ünnephez.Az hogy orbán politikai tőkét akart kovácsolni ebből ,az az ő szegénységi bizonyítványa.
2012. márc. 16. 06:13
 22/28 Valaki0702 ***** válasza:
Nem igazán értem, hogy pont a lengyeleket miért kell szidni bezzeg a ha egy szlovák ide jön egy szót nem mertek mondani nem azt a népet kell utálni amelyik majdnem az egyetlen europai nép aki egész történelmünk során támogatott minket ráadásul még ma is pont úgy támogatnak minket mint a királyság idejében úgy, hogy aki a lengyelt vagy a bolgárt szidja annak ajánlom, hogy mélyen nézen magába.
2012. márc. 16. 10:15
 23/28 anonim ***** válasza:
Olvassák el a szabadságharc honvéd tábornokainak a névsorát, és akkor meglátják, hogy a nemzeti forradalmaknak kiterjedt európai kapcsolatai voltak. (Nem véletlenül volt '48 a forradalmak éve.)
2012. márc. 16. 12:03
 24/28 anonim ***** válasza:

"Jómagam ezt úgy akarom értelmezni hogy a Lengyelek azért jöttek mert volt részük a 48-49-es eseményekben.JOZEF BEM és a vele érkező nem kevés lengyel katona ."

Azért hoztak magukkal orbánviktoros táblákat. Nem baj már semmit nem ér ez a 48'-as megemlékezés, legalábbis mióta a fidesz kisajátította magának (lásd. kokárda). Március 15. fideszünnep lett.

2012. márc. 16. 12:53
 25/28 anonim ***** válasza:
Igen, már nem vagyok büszke a kokárdára, - mint a '70- 80-as években! A fityisz jóvoltából, már nem a magyarságom szimbóluma. Lassan, a nemzetvédő "fiuk" jóvoltából szégyellnem kell Európában magam, hogy magyar vagyok!
2012. márc. 17. 20:14
 26/28 anonim ***** válasza:
Ha a nemzeti ünnepünket tisztelik meg, szívből tudtam volna örülni, de egy párt rendezvényen a részvételük, hát enyhén szólva, kivetnivaló!
2012. márc. 17. 20:20
 27/28 anonim ***** válasza:
25/26- nak. Édesem Te nem tudod miket is írsz! Miért is kell Neked szégyelni magad? Fejtsd már ki légy szíves!
2012. márc. 18. 10:10
 28/28 anonim ***** válasza:

" Miért is kell Neked szégyelni magad? "

Gondolom azért mert ha meglátják azt, hogy valaki szereti a nemzeti dolgokat akkor egyből azt hiszik, hogy orbánviktort követed, illetve a szektás semjénzsótot. Ha meg nem viseled a kokárdát akkor a szélsőjobbosok lezsidóznak meg le hazaárulóznak. Jó ez az ország. Az átlagos kis ember bármit csinál ellenség lesz. Ha rajtam múlna akkor az összes nemzeti, kommunista, vallási, politikai jelképet összegyűjteném és egy nagy kupacra dobnám majd meggyújtanám. Mert ezek csak a szenvedést okozzák. Csak az a baj, hogy a normális emberek világforradalma sosem fog bekövetkezni mert a fent írott dolgokkal terrorizálják őket.

2012. márc. 18. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!