Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok hogy lehetne...

Mit gondoltok hogy lehetne megoldani a cigány problémát?

Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 18:37
1 2 3 4
 11/34 tetris ***** válasza:
43%
Ki dönti el, ki cigány, és ki nem? Ugyan már! Elég csak beleszagolni a levegőbe ott, ahol ők megjelennek, máris tudni lehet.
2012. márc. 13. 19:50
 12/34 anonim ***** válasza:

Ide vagy rengeteg f@szság/poén fog ömleni: retúrjegy, irtsuk ki, szögesdrót, stb. Vagy már rég megpróbált, de be nem jött dolog.

Ameddig ők nem akarnak egy társadalom által elfogadható szinten élni, addig nem tudsz mit csinálni. Több pénzt már nem tudsz elvenni tőlük, mert parancsra nem fognak éhen halni, és a végén több pénzt fog rájuk költeni az állam. Büntetni meg csak azt lehet, és érdemes, aki tanul a büntetésből, mert szintén csak az állam költene rájuk. Vagyis most olyan állapotban vannak, hogy a legkevesebbet kell rájuk költeni és a legkisebb baj van velük. A gond az, hogy nem stabil az állapot, mert gyorsan nő a számuk. Azt kell elérni, hogy kis munkával jóval magasabb életszínvonalat lehessen biztosítani Mo-n a minimálbérből, mint amin ők élnek, ill. képezni őket, hogy tudják dolgoztatni akármiben is. Ezért próbálnak a minimális oktatási szinttel valamit kezdeni. Szóval ezeket lehet piszkálgatni a törvényhozásban a cig@nyokkal kapcsolatban:

-segélyezés átalakítása

-kötelező alapfokú valamilyen képzés

-minimálbér/részmunkaidő

-esetleg azoknak a vállalkozásoknak kedvezmény akik azon a területen fejlesztenek, ahol sokan vannak.

2012. márc. 13. 19:58
 13/34 anonim ***** válasza:
91%

"Több pénzt már nem tudsz elvenni tőlük"

Éjt nappallá téve számolgattam, hogy eddig az állam mennyi pénzt vett el cigányoktól, és végre megvan az eredmény: 0 Ft.

2012. márc. 13. 20:00
 14/34 anonim ***** válasza:
25%

"Az egy másik felmerülő kérdés: mi van, ha a mélyszegénységben élő akár orvos tudta nélkül egyszercsak megszüli a gyerekét? Miből fogja fizetni a büntetést? Abból, ami nincs is?"

Az konkrétan két tarkólövés 400 HUF + egy sírgödör, összesen 15 400 HUF + 27% Áfa.

2012. márc. 13. 20:05
 15/34 tetris ***** válasza:
59%
Aki nem hajlandó dolgozni, tanulni nem szeret, beilleszkedni képtelen, tisztálkodásra nincs igénye, de szaporodik, mint a nyúl, és élősködik, mint egy parazita, azzal mit lehet kezdeni?
2012. márc. 13. 20:06
 16/34 anonim ***** válasza:
58%

"Éjt nappallá téve számolgattam, hogy eddig az állam mennyi pénzt vett el cigányoktól, és végre megvan az eredmény: 0 Ft."

Nekem mínusz sokszázmilliárd jött ki. Ugyanis eddig csak ők vettek el az államtól.

2012. márc. 13. 20:09
 17/34 anonim ***** válasza:
25%

"Aki nem hajlandó dolgozni, tanulni nem szeret, beilleszkedni képtelen, tisztálkodásra nincs igénye, de szaporodik, mint a nyúl, és élősködik, mint egy parazita, azzal mit lehet kezdeni?"

Szerintem tarkónlőni.

2012. márc. 13. 20:10
 18/34 anonim ***** válasza:
54%
Visszavezethetjük a tarkónlövést, és mindig a legalsóbb réteget tarkónlőni, de szerintem nálad elég hamar kopogtatnának.:)
2012. márc. 14. 07:21
 19/34 anonim ***** válasza:
55%
A vélemények nagy része azonnali megoldást kínál. Szerintem ,ha lassabban is de a saját csapdájukba fognak esni.Ha 1 csoport gátlástalanul szaporodik egy közösségen belül, az megbosszulja magát .A beltenyészet egyik emlősfajnál sem járható sokáig.
2012. márc. 14. 12:54
 20/34 anonim ***** válasza:
88%
El kell venni a gyerekeket a szülőktől és bentlakásos iskolában kell őket tanítani. Mert az állam hiába költ rájuk pénzt, ha a szüleitől azt látja, hogy nem jár dolgozni, csak lopni. De persze ez nem megoldható, demokráciában nem.
2012. márc. 14. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!