Ti mit gondoltok erről?
Én pedig növesztenék egy pénzfát, és arról aratnám le a pénzt minden szüretkor.
Hogyan akarsz minderre pénzt szerezni, vagy mindezt hány év alatt akarnád elérni? Amúgy szerintem egy több diplomás embert, aki hasznos és aktív tagja a törvényhozásnak, nem hiszem, hogy ki kellene zárni, csak azért mert nem Magyar a származása, hiszen a parlamenthez kell többek között magyar állampolgárság.
Mondjuk ez annyira utópia, hogy az hihetetlen, én például örülnék, ha a magyarokat mérnököknek tanítanánk, és beszállnánk az űrprogramba, de ez nem lehetséges. Vannak dolgok, amiket el kell fogadni.
A legfontosabb szerintem az lenne, hogy az oktatás és a közegészségügy mellett rendbe tegyük kicsit az állami cégeket(hogy nyereségesek legyenek), és a törlesztés helyett arra koncentrálnék, hogy ne roppanjon bele az állam a mindennapokba, mert hát Romániában sem volt egy ideig hitel.
Ez az, verjük szét a NATO-t, plusz fél Európát.
Nincs visszacsatolás, nem tudom miért hiszel benne. Amint elkezdenénk ugrálni a területekért, és háborúba torkollana a dolog, akkor a körülöttünk lévő nemzetek, mint a demokrácia és béke védelmezői egyszerűen elosztanák ezt a maradékot is, úgy hogy mindenki egyet értene velük.
A diktatúra bármilyen diktatúráról beszélünk,megvonja az emberek való szabadság jogot így hát saját magaddal is kitolnál ha ilyen megoldás ajánlanál.
Az én elképzelésem szerint, mindenki kéne alap politikai ismeretek tanulni vagy legalább is nagy belátást biztosítani.
Így végre az emberek tudnák azt hogy mi helyzet konkrétan és nem az újságokból ami valljuk nagy részt politikai megrendelésre készül, kellene meg tudni azt hogy milyen az ország sorsa tehát államnak egy kicsit nyitottabbá kellene tenni Magyarország belügyeit a nép felé így,
tudnák az emberek azt hogy mit szavaznak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!