Mit gondoltok erről a Róna Péter interjúról?
Az egész mostani helyzetet Szent István - Koppány párhuzamba állítja. Szerinte Orbán végérvényesen szakított Európával, ezt szimbolizálja, hogy eltűntek az EU-s zászlók. Az interjú 12 perc, megéri végignézni oldaltól függetlenül...
Itt a link: [link]
Róna minden szavával egyet értek, ezeket én is mondhattam volna. Régóta ugatom, hogy ez a "kelet" egy rossz ötlet, de erre az a válasz, hogy "cionista" vagyok, meg "hazaáruló" stb...
Én nyugati embernek születtem, és nem akarom, hogy Magyarországnak berendezkedésének egyáltalán köze legyen bármihez, ami keleti.
Sajnos sok közvélemény-kutatásból kiderült, hogy a magyar emberek teljesen érzéketlenek az emberi jogokra, kb. leszarják, hogy vannak-e, és könnyen lemondanának róla.
Nyugatbarát hangokat is csak Budapesten hall az ember, de ez csak egy kis része az országnak.
Hát én ebből nem kérek! Ha megint elfajul a helyzet, én húzok ki külföldre, de egyvalami biztos: nem leszek egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!