Miért nem történt meg a beígért elszámoltatás? Egy szemkilövető sincs még börtönben?
A Fidesz jól beetette a népet, hogy lesz majd ám itt elszámoltatás, meg 2006 szemkilövői és szemkilövetői nem úszhatják meg a felelősségre vonást. Egy sün és vezető sem került börtönbe! Hanem ezek a rendőri vezetők állami pozíciókat töltenek be a mai napig is. És Pintér legjobb spanja meg a Gergényi.
A másik, ami röhej, és amiről az index is írt a héten, hogy Magyarországon minden tudósításban kockafejű rendőröket lehet csak ábrázolni, mert hogy az ő személyiségi jogaikat sérti, ha az arcuk megjelenne egy-egy képen vagy videó összeállításban. Még egy ilyen hülye ország nincs, ahol minden rendőr fejét ki kell pixelezni. Erre mit csinál a Fidesz? Rátesz még egy lapáttal, és még szigorúbbá teszi a törvényt ezzel kapcsolatosan.
Lesz ebben az országban valaha is igazi rendszerváltás, vagy tényleg jobb innen elmenekülni, ebből az élhetetlen kócerájból?
És ha a randalírozók miatt verik szét a békésen tűntetőket, az már nem is bűn, igaz?
Hallottad azt a telefonbeszélgetést ahol gyurcsány utasította a rendőrterroristákat hogy bármilyen eszközzel, de verjék szét a tüntetéseket? És azt a videót, ahol 2 tucat rendőr rátámad egy emberre, aki békéssen álldogál egy bejárat előtt? Oda mentek, fellökték, és ütötték, rúgták! Őt miért kellett bántani? Vagy ahol az egyik rendőr felvette a macskakövet és odadobta a tűntetökhöz? Egy rendőr hogy engedhet meg ilyet magának? Nem példát kéne mutatnia? Meg akár milyen nagy zűrzavar volt, hogy jön ahhoz egy rendőrterrorista hogy elvegye a másik ember szeme világát? Javíts ki ha tévedek, de egy rendőrnek a rend fenntartás a dolga, nem a még nagyobb zűrzavar keltés!
Itt egy érdekes videó-összeállítás bumbi gyerek imádott rendőrbűnözőiről:
"Nem értem ezt a vitát. Aki kiment tüntetni, dobálni, az nyilván számolt a következményekkel. Vagy rongálni azt szabad büntetlenül? A rendőröknek ez a dolguk, rendet tenni. Én senkit nem sajnálok a rendőrdobáló és gyújtogató tüntetők közül."
Látszik hogy nem érted, mert a randalírozókról nem is volt szó.
Te ott voltál?
Én ugyan nem, elismerem, de élőben néztem a közvetítést 2006-ban, és csak az alapján nyilatkozom, amit láttam-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!