Miért nem történt meg a beígért elszámoltatás? Egy szemkilövető sincs még börtönben?
A Fidesz jól beetette a népet, hogy lesz majd ám itt elszámoltatás, meg 2006 szemkilövői és szemkilövetői nem úszhatják meg a felelősségre vonást. Egy sün és vezető sem került börtönbe! Hanem ezek a rendőri vezetők állami pozíciókat töltenek be a mai napig is. És Pintér legjobb spanja meg a Gergényi.
A másik, ami röhej, és amiről az index is írt a héten, hogy Magyarországon minden tudósításban kockafejű rendőröket lehet csak ábrázolni, mert hogy az ő személyiségi jogaikat sérti, ha az arcuk megjelenne egy-egy képen vagy videó összeállításban. Még egy ilyen hülye ország nincs, ahol minden rendőr fejét ki kell pixelezni. Erre mit csinál a Fidesz? Rátesz még egy lapáttal, és még szigorúbbá teszi a törvényt ezzel kapcsolatosan.
Lesz ebben az országban valaha is igazi rendszerváltás, vagy tényleg jobb innen elmenekülni, ebből az élhetetlen kócerájból?
Ehhez mit szólsz bumbifej?
Milyen váddal kaphatnának ők akármilyen börtönbüntetést is?
Aznap kiment a csürhe az utcára, szétszedte belvárost, majd megsértődött azon hogy a rendőrség visszaütött.. MÉgis zerintetek, mit kellett volna tennie a rendőrségnek?
Idézném az Állam weberi definicióját:
az a szervezet amely rendelkezik „a fizikai erő legitim használatának monopóliumával egy adott területen belül”, amely tartalmazhatja a fegyveres erőket, társadalmi szolgáltatásokat, állami bürokráciát, bíróságokat és a rendőrséget.
Többszöri rendőri felszólítás ellenére se hagyták el a területet. SŐt rátámadtak sokan a rendőrökre. Súlyos 8 napon túli testisértés.. Hivatalos személy elleni erőszak... Garázdaság.. Polgári engedetlenség.. Nem vagyok jogász, de sztem egy büntetőjogot tanuló HALLGATÓ is fejenként 5 vádat tudna felhozni, amit bizonyítani is lehetne az ott lévő csőcselékre..
Mit szólok ehhez?
1. A zene egyből rossz választás, semmi köze nincs a témához. Ha téma független választotta a "szerző" akkor meg egyszerűen kár elrontani a jó zenét egy ilyen videóval
2. A videó apró összevágásokból áll. Ha én megrugdosnálak, majd utána videót csinálnék arról hogy te hogy ütöttél vissza, akkor ki lenne a videó alapján a gonosz? persze hogy te. pedig én kezdtem.
Azt nem értem hogy mindig a tényekre hivatkozol, hogy tényeket hozzunk.
Mik a tények? Az hogy nem a rendőrség kezdte az egészet. A rendőrség csak visszaütött.
Csak hogy ők jogosan ütöttek vissza.
A zavargások idején közel 400 rendőr (ha jól tudom 399) sérült meg.
Agyrázkódás, bokatörés, leszakadt ujj, vérző fejseb, könnygáz "sérülés".. Több hónapig kezelték a rendőr szemét, akinek az arcába ment a könnygáz közvetlen közelről (hála egy "hazafinak")...
Ezek az emberek nem önként mentek oda. Őket oda rendelték. Akik keltették a feszültséget, na ők önként mentek oda..
De próbáld beleélni magad annak a nőnek a szerepébe, aki otthon várta a férjét, és nézi a tévét hogy jesszusom, ott van... melyik lehet ő.. remélem nem az akit most fejbe dobtak...
Próbáld beleélni magad annak a kisgyereknek a helyébe aki másnap keresi az apját az anyján hogy hol van, és közli az anya hogy kórházban. Mert leszakadt az ujja, vagy mert eltörték a bokáját...
Lehetne másik oldalról is ugyanezzel előjönni.. de mint mondtam: Ők önként mentek oda. Önként szedték fel az utcakövet, és önként dobálták , támadták meg a rendőröket.
És ezek a rendőrök, akik most ki vannak téve sokak részéről a megvetésnek, ezek egy fitying kárpótlást nem kaptak.
Sőt a mostani kormány még ellenük hangolja a közvéleményt továbbra is. Rendőrterror. Balsai jelentés meg minden hülye fantáziával...
Ezek ellen a rendőrök ellen, akik nélkül valószinüleg lángokban állt volna az MTV székház teljesen, és nem csak a földszintet fosztották volna ki (eltűnt ha jól tudom több számítógép is, illetve a büfét is kifosztották--> szabadságharcosok.. na persze)
Nem hogy kárpótlást nem kaptak.. ELjárás indult sokuk ellen..Undorító. És az is undorító hogy ti még képesek vagytok köpködni rájuk...
Úgyhogy Paranoia, kapd össze magad, és írj legalább 1 normális érvet a Jobbik mellett, ahelyett hogy itt hülyeségeket írogatnál...
Nem vagyok jobbos, de lejáratod a jobboldalt a viselkedéseddel.. Nincs saját véleményed, nincsenek érveid, nem tudsz tényeket felhozni, követed az aktuális trendet (mint a jobbos tizenévesek többsége) , és még hirdeted is az egészet...
bumbi02, még szerencse, hogy nem lesz belőled jogász :) Ha láttad volna a felvételeket, akkor enyhén szólva rendőri túlkapásról beszélhetünk, teljesen szakszerűtlenül jártak el, ráadásul több olyan embert fenyítettek meg, akik részesei sem voltak a zavargásoknak, több videó felvétel is van erről, ezek a legnépszerűbb videómegosztó portálokon meg is találhatóak. A szemkilövő rendőr teljesen jogszerűtlenül használta a fegyverét, ő azért elég kemény büntetést fog kapni, ha bíróság bűnösnek fogja találni (vagy egyáltalán megtalálják, mert még a mai napig keresik). És még sorolhatnám tovább...
Azt is aláírom, hogy a rendőrök ellen is történt elég komoly erőszak, többnek is eltörték a lábát/térdét, de őket el is ítélte a bíróság gyorsított eljárásban.
Nem hinném, hogy így, kollektíve bármelyik felet kéne védeni! Vannak mind a két oldalon áldozatok és bűnösök is, nem kevesen.
"Miért nem történt meg a beígért elszámoltatás?"
Mert a Fidesz elemi érdeke, hogy pl. Gyurcsány szabadlábon legyen, ezzel megakadályozva egy ütőképes ellenzék kialakulását.
"Egy szemkilövető sincs még börtönben?"
Most hoztak nyilvánosságra egy listát ezekről. Gondolom, már elévültek ezek a cselekmények.
"Lesz ebben az országban valaha is igazi rendszerváltás, vagy tényleg jobb innen elmenekülni, ebből az élhetetlen kócerájból?"
Te minél előbb emigrálj, én maradok.
"bumbi02, még szerencse, hogy nem lesz belőled jogász :) "
Reméljük, hogy belőled sem.
Hagyjad, ez csak egy bérkommentelő...
"Hagyjad, ez csak egy bérkommentelő...
"
Te meg a magyarellenes kuruc.info egyik internetes droidja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!