Magyarországot tényleg el akarták és akarják tüntetni a földszínéről? És miért?
pl. hungarorum eliminates gondolom tudjátok mit jelent
egy komment "Magyarországot sem kényszerítették térdre,csak hát a vesztes oldalon voltunk..De ha azt nézzük,hogy a történelem folyamán hányszor akarták Magyarországot eltüntetni a föld színéről,hányszor akarták elérni,hogy eltűnjön a magyar nyelv,nos még mindig talpon vagyunk.."
A gyermekek azt képzelik, hogy ők, az ő szüleik, az ő házuk, az ő városuk majd az ő országuk a világ közepe. A legtöbben amikor felnőnek, rájönnek, hogy ez nem így van.
Van aki viszont úgy marad.
"Ez a szívcsakrás dolog nagy szégyen a nemzeti oldalon ezt a hazaárulók mindig felhozzák.
"
Most komolyan a "nemzeti" oldalon hisznek ilyen butaságokban mint, pl.: szívcsakra? Ez olyan mint ami a csillagkapuban volt?
Mini-Afrika Európában...
Annyira uncsi már ez a hazaárulós szöveg. Ki dönti el, hogy ki a hazaáruló? És vajon miért is? Azért, mert más a világnézete, mint a tiéd? Vagy kémkedett az országa ellen?
Az ilyen kijelentésekkel járatod le a saját oldalad. Pontosan ezért nem tudok velük azonosulni. A mérsékelt jobb oldalnak (nem a Fidesznek) viszont vannak szimpatikus nézetei.
Végigolvastam a válaszokat. Eddig is sejtettem, de most már pontosan tudom, miért. Tökéletesen kilógunk minden sorból. Nincs még egy olyan ország, ahol, ha probléma van, azonnal a világ összeesküvését tekintik a fő gondnak. Mindenütt másutt megnézik, van-e otthon kijavítani való. Aztán vagy elkezdik kijavítani, vagy nem, esetleg kiderül, hogy valamelyik szomszéd igencsak racionális okból szívatja őket. Nálunk viszont egy kis tüskénél azonnal jön a nemzetközi összeesküvés. De nem ám csak úgy! Nem! Tudományosan. Csakrástól, amerikástól, zsidóstól, oroszostól, tudom is én mitől.
De valódi problémát felderíteni, elemezni, módszeresen dolgozni, az büdös. Marad a csakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!