Miért rasszistázzák le Magyarországot az MSZP?
Ez a ballib gyakorlat.
Ők nem kirekesztők, és miunden másságot elfogadnak, csak éppen aki nem ballíb az egyből fasiszta, rasszista, antiszemita, és trapista.
Egy egy ideológia, ami ráépűlt a ballíb politikára, a síp a szájban a nagytőke a hátam mögött!
,,Miért rasszistázzák le Magyarországot az MSZP?,,
Mi ez? Google fordító?
Forrást kérek hol mondta az MSZP hogy a magyar nép rasszista. Forrás nélkül komolytalan.
"Ez a ballib gyakorlat.
Ők nem kirekesztők, és miunden másságot elfogadnak, csak éppen aki nem ballíb az egyből fasiszta, rasszista, antiszemita, és trapista.
Egy egy ideológia, ami ráépűlt a ballíb politikára, a síp a szájban a nagytőke a hátam mögött!"
Na, bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű...
Mert az emberek 2/3-a az.
(Köztük én is)
""Na, bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű...
Hát én nem tudom haver!
Én személy szerint nem szoktam egy etnikumot sem felemlíteni, sőt inkább ti vagytok akik felhozzák ezeket a kérdéseket. Persze az is érdekes hogy a jelenkori problémák néven nevezése, vagy egy zavaros a politikai és gazdasági érdekekből fakadó állapotra válaszként elhíresűlt ideológia átvetítése a mára a hangsúlyosabb és hihetőbb.
Nekem vannak libsi barátaim és jólelbeszélgetünk, persze ők nem náciznak.
Ez a baglyos hasonlat meg nevetséges, hiszen a csecsemők is vágják hogy T Blair ota a ballíbek összenőttek a nagytőkével.
Persze ez paradox, hiszen hogy is képviselhetnék valójában így a kisembereket? Ezért kell a kórusba susogott ideológia mindent eltakaró fala.
Ezért van az ellentét, főleg a radikális Jobbal szemben, hiszen ők feszegetik a legjobban azt hogy egyre roszabb a nagytőke tejhatalma.
Annyira tiszta a kép hogy az már fáj, persze főleg nektek.
Akkor kifejtem a ti álláspontotokat, mert látom nem fogtad a célzásomat:
aki nem jobboldali, az ballib, libsi, bolsi, kommunista, zsidó, vagy antimagyar,VAGY ezek mind együtt.
Szóval jó helyen van a nagyfejűs mondás :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!