Ilyen politikust minek küldenek ki az EP-be, aki csak hülyeségeket képes csinálni és lejáratja Magyarországot, ráadásul a mi adónkból pénzelik?
2012. febr. 26. 15:33
1/15 anonim válasza:
Azért, mert dajcstominak (és társainak) olyan információi vannak a fidesz múltjáról, ami miatt bármit megtehet, soha nem lesz megbüntetve.
2/15 Shai-Hulud válasza:
Érdemes elolvasni.
Az első komment a hír alatt ez:
"A szüleinek kellett volna előadást hallgatni a fogamzásgátlásról..."
Egyetértek! A kommenttel...
Pedro
3/15 anonim válasza:
Mi a baj Deutsch Tomival? Én nagyon bírom, szerintem hatalmas arc.
4/15 anonim válasza:
Azért ne csak a címet olvassátok el : "Ironikus Twitter-bejegyzéssel köszöntötte..."
Az árulkodós MSZp-sek és a zászlóégetős álszent jobbikosok gázabbak szerintem.
5/15 anonim válasza:
Pedro
Te itt dolgozol? Alkalomadtán tévedek az oldalra, de mindegyik kérdésnél látom a kommentedet. Mennyit fizetnek ezért, és hol lehet ilyen munkát vállalni?
6/15 anonim válasza:
Gondolom azért kell kiírnod, hogy Pedo, hogy nyomon legyen követhető, hogy dolgoztál. Viszont letilthetó sem vagy, mert újabb regisztrációval szintén lehetsz Pedro. Mennyit fizetnek egy hozzászólásért?
7/15 Shai-Hulud válasza:
Hülye leszek elárulni, a végén még kitúrsz a helyemről!
Próbálkozz... VALAHOL biztosan találsz ilyen állást! :-D
Pedro
8/15 anonim válasza:
Rákerestem, több mint 3000 Pedro hozzászólás.
9/15 anonim válasza:
Jó, utánaérdeklődök, de mégis, jól fizetnek? Neten lehet rá jelentkezni? Szívesen csinálnám én is munka mellett, ha már amúgy is följárok az oldalra.
10/15 anonim válasza:
Gondolom valamilyen véleményformáló szervezet lehet, amely az emberek véleményét akarja terelgetni, fölvesznek mondjuk 50 embert, és megadják a szempontokat, hogy milyen véleményt kell képviselni. Én szívesen csinálnám, jó összefüggéseket veszek észre, így jól is tudok érvelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!