A Jobbik kivinné az Eu. -ból Magyarországot egy népszavazással. Ez bekövetkezhet akár 1 éven belül?
Úgy értem, mivel nem a Jobbik van hatalmon, így népszavazást tartanának, hogy a nép akarja-e az Eu tagságot vagy inkább a "függetlenséget".
Ez reális dolog, vagy irreális? Mármint a szavazósdi bevezetése.
Magyarország kilép az EU-ból?
Nem valószínű, hogy kilép.
A népszavazás meg szerintem érdektelenségbe torkollna.
Most mindenki azt mondogatja,mert az EU így,az EU úgy,jobb lenne ha kilépnénk,stb.Na de kérdem én,hát akkor minek léptünk be?Minek mentek el azok is az Euba való belépésről szavazni,akik most a legjobban tiltakoznak ellene?Az unió tagság,nem egy használt alsónemű,amit ha már eleget használtál félredobod.Az Eu pénzt adott,nem is keveset!Szerintetek,ha kilépnénk,hogy a túróba fizetnénk vissza?Még jobban megnyúznának minket,akik hátáról rengeteg ilyen-olyan adót húznak le.Vagy talán a Jobbik,úgy gondolja,hogy egy x-el el van rendezve,az EU pedig válaszként dísz táviratban ezt fogja küldeni: "Hagyjátok csak az adósságot,ajándék,mert köszönjük,hogy részeseink voltatok!"
Hát a nagy túrót!Kamatostól fogják visszakérni,és még a haragjukat is kivívjuk.
Szerintem sűrgősen gondolkozzanak el a nagy okosok,hogy mit is akarnak.
Félre ne értsetek,nem vagyok unió párti,de ha kilépnénk akkor se lenne másabb a helyzet.A Jobbik csak álmodozzon a független Magyarországról,meg Trianoni területek visszacsatolásáról,majd felébrednek,ha már a kezük beleért a bilibe.
"Azért léptünk be mert hülyék voltunk, ismerjük be"
Ez azóta sem változott egy fikarcnyit sem. Tehát minek lépnénk ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!