Mit szóltok ehhez a videóhoz, ahogyan bemutatják Magyarországot a Jobbik által?
http://www.youtube.com/watch?v=s6TX4Pkp3e8
Én ilyenkor szégyellem, hogy van egy párt aki így lejáratja Magyarországot a világ előtt.
Na a színvonalat látom, egy Jobbikos nyilatkozott.
Egy mondattal elmondtad, ami igazol...
nekem tetszenek az ilyen jobbik náci videók
mindig jót nevetek rajtuk :D
szegény németek nekik még rosszabb a médiájuk mint nekünk :)
de hogy beharangozzák
jaaj nálunk üldözik a cigókat
azt több joguk van mint nekünk :DDD
jaj de jót nevetek az olyin videókon
Jesszus, nem hittem el, hogy ilyen is létezik... bár ne láttam volna! A Jobbiktól, élén ezzel a buta libával, aki se viselkedni, se angolul normálisan beszélni, se a kényesebb kérdéseket megválaszolni nem tudja, hányingerem van.
Nem tudnak ezek mást, mint szidni a másikat, és valami ködös magyarságtudat címén feljogosítva érzik magukat az erkölcsi, viselkedési és mittudoménmégmilyen normák semmibe vételére. Jaj, de mekkora pofáraesés lesz, ha egyszer hatalmat adunk a kezükbe. Akkor aztán remélem, első törvénynek országelhagyási tilalmat iktatnak be. Aki gondolkozik, az majd disszidál, az "igaz magyarok" meg ülhetnek a babérjaikon, szántogathatják a földjüket és úgy egyáltalán kipróbálhatják, hogy éltek elődeink a sötét középkorban. Tessék lepontozni, de előtte még megkérek minden Jobbikost, hogy próbálja meg elolvasni a párt programját. Én olvastam. Nem lehet megvalósítani, de ha mégis megvalósulna, akkor itt olyan szegénység lesz, amilyenről még csak nem is álmodtunk.
vagy a Holdra minimum
esetleg a föld alá is elsüllyedhetsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!