Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ehhez a videóhoz,...

Mit szóltok ehhez a videóhoz, ahogyan bemutatják Magyarországot a Jobbik által?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=s6TX4Pkp3e8

Én ilyenkor szégyellem, hogy van egy párt aki így lejáratja Magyarországot a világ előtt.

2010. márc. 23. 07:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%

Ez egy osztrák Tv kopp zsidó műsora, a számukra a Jobbik náci mert az ultraliberális felfogásukkal nem jön össze.

Amíg nem volt Jobbik, addig a Fideszről pengették ugyan azt.

Neki eddig is és ezután is a SZDSZ és MSZP páros lenne a szupi, és képesek lennének ezt a 8 évet is szupinak beállítani! Kb ennyi.

2010. márc. 23. 08:09
 12/23 anonim ***** válasza:
24%

végzettségük 3 év óvoda

mondom majd az Osztrákok Németek is rájönnek hogy hülyének nézi őket a média

2010. márc. 23. 08:11
 13/23 anonim ***** válasza:
Csak hát Magyarországon a magyaroknak kell megfelelni nem a német, osztrák meg a zsidó közvéleménynek. Én a magam részéről le is hugyozom hogy ott mit terjesztenek.
2010. márc. 23. 08:13
 14/23 anonim ***** válasza:
44%
No akkor most már megtudtuk tőlük, hogy nácik. Remek. Mindig is szerettem, ha egy tőlem sokszáz km-re élő jobban tudja, hogy mi van a közvetlen környezetemben, ki náci, kitől kell rettegni.
2010. márc. 23. 08:43
 15/23 anonim ***** válasza:

"se angolul normálisan beszélni"

Micsoda érv Morvai ellen! Mert a Fideszben meg az MSZP-ben mindenki perfekt angol!:) Elárulom, hogy még az EP képviselőik sem tudnak angolul egy két kivétellel!

Magyarország - hála a csodálatos oktatásunknak - nem az az ország, ahol mindenki megtanulhat egy idegen nyelvet, csak figyelni kell az órán. Én is gimi után tanultam meg 1 év alatt(!) normálisan, előtte 8 évig totál feleslegesen tanították, illetve csak úgy csináltak mintha. Állandóan előröl kezdeni, akkor sokszor nem volt olyan, hogy külön legyenek a kezdők, egy röhej volt az egész.

Amúgy látszik, hogy semmit nem tudsz a pártokról, csak magyarázol, álomvilágban élsz. Kb. mint én, amikor még 18-20 éves voltam. Én is pont ennyire bíztam a rendszerben és pont ennyire kiakadtam azon, ami mainstream kiakadni való volt.

2010. márc. 23. 10:04
 16/23 anonim ***** válasza:

Látom a kuruc.info feliratozta, akkor még az is lehet, hogy hazudnak, nem?:) Lehet, hogy valójában csupa szépet mondanak a magyarokról, legalábbis úgy tudtam, hogy a kuruc.info sosem mond igazat és csak "kitalálja" a híreket!:))

Valójában a cigányok például egyáltalán nem ölnek meg hetente 2-3 magyart, az mind-mind csak csúnya kuruc.info-s kreálmány! És van pofájuk odaírni a hírek alá forrásnak például, hogy HEOL (gyk.: Heves Megyei Online)!:)

2010. márc. 23. 10:13
 17/23 anonim ***** válasza:

"Százak tüntettek..." BRUHAHA, a kritikus tömeg:) Arról nincs szó, hogy hányan tüntettek a cigányok erőszakossága ellen? Kicsit többen. Vagy a kormány ellen? Sokkal többen. Százak, vicc...

Megy ám rendesen a cigányok sajnáltatása, menedéket adni nekik, stb. Hihetetlen ez a pofátlan hazudozás.

Értem, oké, értem a Jobbik ellenességet, de miért kell ehhez ilyen undorítóan hazudni a magyarországi cigányokkal kapcs.? (költői kérdés...)

2010. márc. 23. 10:19
 18/23 anonim ***** válasza:
Mit várjon az ember a cionistáktól? régebb a Fideszt is nácizták a hülye antifasiszta zsidók, most van egy radikálisabb párt normális, hogy azt nácizzák.
2010. márc. 23. 10:27
 19/23 anonim ***** válasza:

Ez igaz! Amíg nem volt a Jobbik, addig tele volt a külföldi média azzal, hogy a Fidesz antiszemita. Vajon honnan jött nekik a sugallat? Csak nem az MSZP-től? De igen. Sokan nem fogják fel, hogy a külföldi médiát itthonról "informálják". Félre. Hogy aztán visszamutogassanak, hogy "na ugye, külföldön is megmondták!":)

Régi szoci-taktika, mert sok magyar felnéz mindenre ami külföldi, legyen az vélemény, vagy bármi és lenéz mindent, ami magyar. Még a saját nyelvét is.

Gondolom ez is a kishitűségünkből, a büszkeség és önazonosság tudat hiányunkból fakad. "Külföldi jó, magyar nem jó, sz.r." Kb. így van vele az átlag. Ez egy nagyon egészségtelen felfogás, sajnos beteg a társadalmunk.

A másik ami régebben mint külföldön (amikor még Orbán volt a főellenség), hogy Viktorunk vissza akarja szerezni az elszakított magyar területeket és "hogy mi lesz abból, Úristen!". Fárasztó, ez van.

De, hogy ez hogy nem esik le a sok Jobbik ellenesnek? Oké, legyenek Jobbik ellenesek, de könyörgök, ne a külföldi médiára hivatkozzanak már...

Agyvérzést kapok ettől a "Jaj, mit fog szólni a Nyugat, meg a külföldiek?!:(" hozzáállástól. Elmondjam? Semmit. Külföldön ugyanis a nálunk megszokottal ellentétben az megy, hogy minden más országot lejáratnak és a sajátjukat éltetik! Milyen érdekes, nem?:)

Nálunk ez pont fordítva van. Csak egy picit gondolkodjatok el ezen.

2010. márc. 23. 10:56
 20/23 anonim ***** válasza:
* régebben mEnt külföldön
2010. márc. 23. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!