Mit szóltok ehhez a videóhoz, ahogyan bemutatják Magyarországot a Jobbik által?
http://www.youtube.com/watch?v=s6TX4Pkp3e8
Én ilyenkor szégyellem, hogy van egy párt aki így lejáratja Magyarországot a világ előtt.
Ez egy osztrák Tv kopp zsidó műsora, a számukra a Jobbik náci mert az ultraliberális felfogásukkal nem jön össze.
Amíg nem volt Jobbik, addig a Fideszről pengették ugyan azt.
Neki eddig is és ezután is a SZDSZ és MSZP páros lenne a szupi, és képesek lennének ezt a 8 évet is szupinak beállítani! Kb ennyi.
végzettségük 3 év óvoda
mondom majd az Osztrákok Németek is rájönnek hogy hülyének nézi őket a média
"se angolul normálisan beszélni"
Micsoda érv Morvai ellen! Mert a Fideszben meg az MSZP-ben mindenki perfekt angol!:) Elárulom, hogy még az EP képviselőik sem tudnak angolul egy két kivétellel!
Magyarország - hála a csodálatos oktatásunknak - nem az az ország, ahol mindenki megtanulhat egy idegen nyelvet, csak figyelni kell az órán. Én is gimi után tanultam meg 1 év alatt(!) normálisan, előtte 8 évig totál feleslegesen tanították, illetve csak úgy csináltak mintha. Állandóan előröl kezdeni, akkor sokszor nem volt olyan, hogy külön legyenek a kezdők, egy röhej volt az egész.
Amúgy látszik, hogy semmit nem tudsz a pártokról, csak magyarázol, álomvilágban élsz. Kb. mint én, amikor még 18-20 éves voltam. Én is pont ennyire bíztam a rendszerben és pont ennyire kiakadtam azon, ami mainstream kiakadni való volt.
Látom a kuruc.info feliratozta, akkor még az is lehet, hogy hazudnak, nem?:) Lehet, hogy valójában csupa szépet mondanak a magyarokról, legalábbis úgy tudtam, hogy a kuruc.info sosem mond igazat és csak "kitalálja" a híreket!:))
Valójában a cigányok például egyáltalán nem ölnek meg hetente 2-3 magyart, az mind-mind csak csúnya kuruc.info-s kreálmány! És van pofájuk odaírni a hírek alá forrásnak például, hogy HEOL (gyk.: Heves Megyei Online)!:)
"Százak tüntettek..." BRUHAHA, a kritikus tömeg:) Arról nincs szó, hogy hányan tüntettek a cigányok erőszakossága ellen? Kicsit többen. Vagy a kormány ellen? Sokkal többen. Százak, vicc...
Megy ám rendesen a cigányok sajnáltatása, menedéket adni nekik, stb. Hihetetlen ez a pofátlan hazudozás.
Értem, oké, értem a Jobbik ellenességet, de miért kell ehhez ilyen undorítóan hazudni a magyarországi cigányokkal kapcs.? (költői kérdés...)
Ez igaz! Amíg nem volt a Jobbik, addig tele volt a külföldi média azzal, hogy a Fidesz antiszemita. Vajon honnan jött nekik a sugallat? Csak nem az MSZP-től? De igen. Sokan nem fogják fel, hogy a külföldi médiát itthonról "informálják". Félre. Hogy aztán visszamutogassanak, hogy "na ugye, külföldön is megmondták!":)
Régi szoci-taktika, mert sok magyar felnéz mindenre ami külföldi, legyen az vélemény, vagy bármi és lenéz mindent, ami magyar. Még a saját nyelvét is.
Gondolom ez is a kishitűségünkből, a büszkeség és önazonosság tudat hiányunkból fakad. "Külföldi jó, magyar nem jó, sz.r." Kb. így van vele az átlag. Ez egy nagyon egészségtelen felfogás, sajnos beteg a társadalmunk.
A másik ami régebben mint külföldön (amikor még Orbán volt a főellenség), hogy Viktorunk vissza akarja szerezni az elszakított magyar területeket és "hogy mi lesz abból, Úristen!". Fárasztó, ez van.
De, hogy ez hogy nem esik le a sok Jobbik ellenesnek? Oké, legyenek Jobbik ellenesek, de könyörgök, ne a külföldi médiára hivatkozzanak már...
Agyvérzést kapok ettől a "Jaj, mit fog szólni a Nyugat, meg a külföldiek?!:(" hozzáállástól. Elmondjam? Semmit. Külföldön ugyanis a nálunk megszokottal ellentétben az megy, hogy minden más országot lejáratnak és a sajátjukat éltetik! Milyen érdekes, nem?:)
Nálunk ez pont fordítva van. Csak egy picit gondolkodjatok el ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!