Ha cigánynak lenni hungarikum, melegnek lenni büszkeség, zsidónak lenni jó, akkor magyarnak lenni miért rasszizmus?
Amúgy nem is csodálom, hogy azt mondják ránk, hogy rasszisták. Hiszen tűri valaki hogy ezek a m*csadék cigányok azt csináljanak velünk amit akarnak? Tűrnünk kéne? Vagy azt, hogy ezek a metszett farkú ro*adékok teljesen kifosztanak?
Egyébként a cigányok a fajgyűlölők, ha már itt járunk. A magyar nekik paraszt, a fehér meg gádzsó. Ez is fajgyűlölet! Csak nem veszi senki észre hogy itt ők a fajgyűlölők, gyűlölnek mindenkit, aki nem ugyanolyan mint ők.
A zsidóknak meg a hazugság a fegyverük.
Nem. Vagyis, nem teljesen, Natural Born Killer - Halott cigány. Ez a címe, de ez az együttes a mai Archívum. Csak a zsidó-komcsik beperelték őket. Amúgy JudeTube-on (JewTube-on) Fent is van.
Azért idéztem, mert teljesen egyet értek azzal, amit ők elmondanak.
"Ebből adódik, hogy a zsidók és cigányok is magyarok, bocs, skacok."
Ez tetszett. Én azért ezt így nem jelenteném ki, de nem azért, mert rasszista, antiszemita, kirekesztő vagyok.... Érdekes módon, ha valami olyan történik, amikor a magyar magyarok (azok, akik csak szimplán magyarok, mert nem zsidók és cigányok, tehát a "parasztokról", "büdös magyarokról" van szó) valamivel megvádolják őket, elkezdenek ordibálni, hogy de én is magyar vagyok, te meg mocskos rasszita/antiszemita.
Viszont ha bűnt követ el a cigány mire hivatkozik? Szegény cigányember vagyok, nincsen munkám jajjjj kenyeret sem tudok venni. Ekkor ő elsősorban nem magyar, hanem cigány? Valamint amikor a zsidó áradozik arról, hogy így Izrael, úgy Izrael és amúgy a szeretett hazája Izrael.... Ha hazájának Izraelt vallja, akkor nem magyarnak vallja magát!
Akkor hogy is van ez? Ha az érdek úgy kívánja, magyar, ha mást kíván az érdeke, akkor cigány/zsidó?!
Még annyit tennék hozzá az előző hozzászólásomhoz, hogy gerinctelenségnek tartom ezt az ide hajlok, oda hajlok dolgot....
Nekem mondták már, hogy biztosan vannak török őseim, mert keleties vonásaim vannak és mit magyarkodok akkor? Erre az volt a válaszom: nem érdekel milyen őseim vannak, hogy van-e közöttük török, mongol vagy néger - engem magyarként neveltek, magyarként élek, büszke vagyok a magyar történelemre és a hazámra. Én magyar vagyok, és ezen nem változtat az, ha kiderül, hogy nekem török felmenőim is vannak, hogy török vér is folyik bennem... Ettől nem érzem Törökországot a hazámnak, mert az én hazám Magyarország!
21:56
hogy te milyen zöldeket beszélsz ....
Akkor szted a szex az csakis a szaporodást szoplgálja, és elítélendő, ha netán valaki élvezetből csinálja? Édes istenem .... komolyan mondom, olyan emberek vannak, hogy sokszor elgondolkodom, az ilyenek honnan jöttek.
na most ha pedig ösztönösen őt a saját neme izgatja, a másik nem pedig hidegen hagyja, akkor ebben mégis csak van valami természetesen ösztönös dolog nem???
Nos, lássuk csak...
Magyar vagyok, büszke vagyok rá, és szerencsére sok honfitársam van így ezzel, akik a legkevésbé sem vesszik magukra a "rasszista magyar"-ozást, emelt fővel élik mindennapjaikat annak fényében, hogy dolgoznak a megélhetésért (ami... khm... nem mondható el egy bizonyos etnikum jelentős részére).
Cigányokkal már volt összetűzésem, nem általánosítok így sem, de nem kedvelem őket. Nem utálom, de nem szívesen találkoznék eggyel sem, főleg sötétedés után. Zsidók nekem (közvetlenül!) még nem ártottak, de hallottam eleget róluk. Hazudnak - hazudjanak, ha van, akinek annyi esze van, hogy elhiszi. Azért mégis becsülendő, hogy több száz év alatt gazdagodott meg a népük kereskedelemből, vállalkozásból, akármit is csinálnak most.
A melegség nem tudom, miért lett idekeverve - cigányok, magyarok, zsidók, ezek népek, a melegeknek nem sok köze van ehhez az egész témakörhöz. És nem, nem természetellenes, mivel a természetben az állatoknál is elég nagy számban fordulnak elő homoszexuális állatok, és amit a természet megalkotott, az nem természetellenes, ez már eleve ellentmondás:) És ők, vagyis korrektebb lenne, ha azt mondanám, hogy MI, nem tettünk semmit, ami miatt el kellene ítélni minket, ugyanúgy felkelünk reggel, mint a nem melegek, ugyanúgy dolgozunk, tanulunk, sz@runk, mint a heteroszexuálisak, sőt, a 95%-unkról el sem mondanátok, hogy melegek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!