Jobb lenne ha még mindig a Kádár-rendszerben élnénk?
Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 07:49
2/16 anonim válasza:
Az embereknek jobb,de a gazdaságnak nem valószínű.
Értelmes gazdaságpolitikát kellene folytatni,akkor élhetőbb lenne az embereknek most is.
3/16 anonim válasza:
Apámat megölték! Egy hazug rendszer volt!
4/16 anonim válasza:
Másfél szobás panel, Trabant, balatoni SZOT üdülő, Trapper farmer, hétfői adásszünet a tévében, hát kösz, de nem :)
5/16 anonim válasza:
A SZOT üdülő jó volt, de úgy tudom hogy Kádár is vett fel hitelt a Citibanktól, úgy könnyű...
6/16 anonim válasza:
Gazdaságilag nem működött. A 80-as évek végére a csőd szélére kerültünk. És mellesleg diktatúra volt... Tehát a válasz: nem.
7/16 anonim válasza:
Most sem működik,és most is majdnem diktatúra van.
8/16 anonim válasza:
Jobb, főleg hogy egy szuperhatalom közvetlen gyámsága alatt voltunk. A mostani megmaradt szuperhatalom mit csinál? Papol a demokratikus értékekről, de gazdaságilag a sorsunkra hagy.
9/16 anonim válasza:
10.20!
A gyámság alatt azt érted, hogy ellenünk támadtak tankokkal, amikor felemeltük a szavunkat? Vagy azt, hogy hordták ki az értékeinket?
10/16 anonim válasza:
én nem tapasztaltam meg milyen volt, de az biztos hogy nem történt valódi rendszerváltás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!