Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez szerintem undóritó, és itt...

Ez szerintem undóritó, és itt most mindenki nézzen magában?

Figyelt kérdés

Lehet az undórító kifejezés túlzó de nem tudom.

Nos szerintem ez nagyon de nagyon idegesítő felvázolok egy történetett és remélem mindenki érti majd a lényeget.

Budapest 2012

egy meg emlékezés folyik (tök mindegy mi a magyarsággal kapcs.) , amit a Jobbik szervez meg és tényleg nincs hátsó szándék indul a megemlékezés Magyar himnusz éneklésével . Mindenki kínosan kicsit halkan de énekli saját nemzete himnuszát . Meg kezdődik a megemlékezés mindenki figyel a beszédbe . Távolban a 15-17 éves fiatalok nevetnek az egész eseményen , hogy milyen "gáz" ez,és cigizve hallgatják hangosan a zenét . Az események vége elhangzik a Szózat is hansonlóan halkan ínosan énekelve . Az eseményen összegyült emberek tartanak haza , közben találkoznak rengeteg (egyszerű) emberrel , akik mind azt godnolják , hogy jobbikos bunkó stb stb. Másnap megjelenik egy újjság (külföldi , belföldi) hogy Jobboldali gyűlés volt és kint meg itthon megy a nácizás , hogy így náci a jobbik meg az az ember,aki ki ment meg úgy . Az ember nem rakhat ki egy MAGYAR százlót a házára anélkül , hogy le nem nácizák , az ember nem énekelheti büszkén HIMNUSZÁT mert le nácizák ki utálják . Az ember NEM BESZÉLHET MAGYARSÁGRÓL , HOGY Ő BÜSZKE ERRE MERT AKKOR MÁR NÁCI . A FIATALOK KÖZÖTT MEG CIKI HA VALAKI MAGYAR SZÁMOKAT (NEM POP STB) HALLGAT AMI A MAGYARSÁGÁRÓL SZOL .

Most mindenki döntse el , hogy ez mit jelent

És egy érdekes dolog, hogy amerikában pont ennek az ellenkezője igaz .vajon miért van ez ?

2012. márc. 5. 22:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Én azért csak megkérdezném, hogy miféle megemlékezés volt, mert azért nem mindegy.

Nekem az a bajom a jobbikkal egyébként, hogy gyakorlatilag kisajátította a magyarságtudatot, és sajnos az ő szemszögük gyakran olyan, hogy aki jobbikos az magyar, aki meg nem jobbikos az nem magyar/nem magyarlelkű stb. Na én ezt tartom undorítónak. Én ugyanis gyűlölöm a jobbikot (szerintem csak egy populista párt, akik mindenre alkalmatlanok). Ennek ellenére teljes mértékben magyarnak tartom magam.

A himnuszról meg annyit: szerintem szép, de nem himnusznak való. A legtöbb nemzet himnusza erőt ad, a mienk elszomorít, aztán csodálkozik az ember, hogy itt mindenki pesszimista, miközben csoportos siránkozással kezdjük az évet...

Ezen meg, hogy magyar vagy, ezért tetszen neked a himnusz, hát ezen felkaptam a vizet. AZ ÍZLÉS NEM MEGVÁLASZTHATÓ!!!. Ennyi erővel közölhetnéd, hogy magyar vagy szeresd a paprikát és zabáld két pofára, még akkor is, ha allergiás vagy rá. Ha valakinek nem tetszik egy dal, ne szeresse. Ennyi.

2012. márc. 6. 22:09
 22/23 anonim ***** válasza:
Látom válasz nuku...
2012. márc. 10. 20:52
 23/23 anonim ***** válasza:

Himnuszunk csodálatos, felemelő, bíztató, korrekt. Persze, meg kellene érteni, fel kell hozzá nőni.

A kérdésre:

A fiatalok, akik szerint egy ilyen megemlékezés "gáz", lehet Eminem-et hallgatnak, de azt sem értik. Ahogy a magyart sem.

És hogy mi a baj a szélsőjobbal? Úgy próbál összekovácsolni egy nemzetet, hogy ellenség képet ad. Ősi recept. Finoman behálóz. S nem érted, a nénikék, akiknek Szálasi Dunába lövette gyerekeiket, miért mutogatnak rád az utcán. Légy aki lenni akarsz, de ne éld mások életét.

2012. márc. 30. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!