Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez szerintem undóritó, és itt...

Ez szerintem undóritó, és itt most mindenki nézzen magában?

Figyelt kérdés

Lehet az undórító kifejezés túlzó de nem tudom.

Nos szerintem ez nagyon de nagyon idegesítő felvázolok egy történetett és remélem mindenki érti majd a lényeget.

Budapest 2012

egy meg emlékezés folyik (tök mindegy mi a magyarsággal kapcs.) , amit a Jobbik szervez meg és tényleg nincs hátsó szándék indul a megemlékezés Magyar himnusz éneklésével . Mindenki kínosan kicsit halkan de énekli saját nemzete himnuszát . Meg kezdődik a megemlékezés mindenki figyel a beszédbe . Távolban a 15-17 éves fiatalok nevetnek az egész eseményen , hogy milyen "gáz" ez,és cigizve hallgatják hangosan a zenét . Az események vége elhangzik a Szózat is hansonlóan halkan ínosan énekelve . Az eseményen összegyült emberek tartanak haza , közben találkoznak rengeteg (egyszerű) emberrel , akik mind azt godnolják , hogy jobbikos bunkó stb stb. Másnap megjelenik egy újjság (külföldi , belföldi) hogy Jobboldali gyűlés volt és kint meg itthon megy a nácizás , hogy így náci a jobbik meg az az ember,aki ki ment meg úgy . Az ember nem rakhat ki egy MAGYAR százlót a házára anélkül , hogy le nem nácizák , az ember nem énekelheti büszkén HIMNUSZÁT mert le nácizák ki utálják . Az ember NEM BESZÉLHET MAGYARSÁGRÓL , HOGY Ő BÜSZKE ERRE MERT AKKOR MÁR NÁCI . A FIATALOK KÖZÖTT MEG CIKI HA VALAKI MAGYAR SZÁMOKAT (NEM POP STB) HALLGAT AMI A MAGYARSÁGÁRÓL SZOL .

Most mindenki döntse el , hogy ez mit jelent

És egy érdekes dolog, hogy amerikában pont ennek az ellenkezője igaz .vajon miért van ez ?

2012. márc. 5. 22:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
59%
Olyan himnusz kéne az országnak, amit szívesebben énekelnének az emberek, nem egy gyászindulót mint a mostani.
2012. márc. 5. 22:56
 12/23 anonim ***** válasza:
67%

nem szoktam egyik kerdesre sem valaszolni, csak olvasok. Valoban nem irtal tul helyesen, nade ha meg a koztarsasagi elnokunk sem tud, mit varunk egy 15 evestol. :D

Komolyra forditva a szot, sajnos nemcsak a tinedzserek, de a FELNOTTEK is szegyellik enekelni a sajat himnuszukat!! Ez az igazsag. Igenis buszkenek kell lennunk a hazankra, es a Hinuszunkra is egyarant.

Egyik valaszolo irta, hogy tul szomoru a Himnusz. Neked akkor is ezt kell szeretned, szereny velemenyem szerint gyonyoru, elegge furan nezne ki egy vidam kocsmadalt enekelni, amikor ilyen szomoru a tortenelmunk.

Zaroljelben megjegyzem, eloszor az amcsik rohadtul leneztek, mert magyar vagyok. Viszont teljesen megrokonyodtek, amikor rajottek, hogy mennyire szeretem a hazam, sot meg a Himnuszra is azt mondtak, hogy milyen szep. Ismetlem: egy Himnuszunk, es egy hazank van, ezt kell szeretnunk, ami megadatott.

18/L

2012. márc. 6. 00:17
 13/23 anonim ***** válasza:
64%

11-nek

Természetesen igazad van, mea culpa.

Bár egy véletlen elütés nem egyenlő a sorozatos hibákkal.

Ettől függetlenül nem vagyok helyesírási zseni, csak igyekszem minél kevesebb hibát véteni.

Kösz a helyesbítést.

2012. márc. 6. 00:20
 14/23 anonim ***** válasza:
40%

"Azzal kellene inkább törődnöd, nem a nemlétező "házaddal", ami még nincs. Az eszme és az elgondolás csudaszép, csak nem áll jól egy 15 évesnek. Se pro, se kontra. Foglalkozzatok a tankönyveitekkel."

Ide figyelj te szardarab!

Volt egy osztálytársam, 14-18 éves koromig, akinek a szülei meghaltak, a nagyszülei nevelték fel és örökölte a szülői házat. Ráadásul nem is csak egy ilyen ember él ebben az országban. Nem állítom, hogy a kérdezőnek szintén van háza 15 évesen, de arra már allergiás vagyok mikor a hozzád hasonló büdös paraszt 300 kilóméterről jobban tudja, hogy nincs. Ilyet máskor akkor jelents ki, ha előtte erre vonatkozó kérdés intéztél hozzá!

2012. márc. 6. 02:21
 15/23 anonim ***** válasza:
76%

". A FIATALOK KÖZÖTT MEG CIKI HA VALAKI MAGYAR SZÁMOKAT (NEM POP STB) HALLGAT AMI A MAGYARSÁGÁRÓL SZOL . "

Ok. Hallgass Pa-dödőt, meg szózatot. A nagymagyarok kb. ennyit jelent a magyar kultúra ismerete. Leragadnak a Szózatnál, Himnusznál meg a fradi istenítésén, miközben semmit nem tudnak a magyarságról meg a magyar kultúráról.

"És egy érdekes dolog, hogy amerikában pont ennek az ellenkezője igaz .vajon miért van ez ?

"

Azért mert ott a hazaszeretet nem arról szól, hogy néhány félművelt, alkoholista redneck megmondja, hogy ki számít amerikainak és ki nem.

"Jobboldali gyűlés volt és kint meg itthon megy a nácizás ,"

Nem a Jobbik a náci, hanem azok a kedves kopasz, agyontetovált fiatalemberek, akik csápolnak a megemlékezéseken a balhéra várva.

2012. márc. 6. 13:02
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Szomorú a Himnusz? Nézz már utána, mit jelent az a műfaj, hogy himnusz. Nem vásári mulatónóta, az biztos.
2012. márc. 6. 14:59
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Attól még nem kell szomorúnak lennie. Nem is annyira az, csak rosszul, az eredeti dallamnál sokkal lassabban énekeljük.
2012. márc. 6. 15:18
 18/23 anonim ***** válasza:
57%

Azért ilyen a himnuszunk, mert szomorú a történelmünk? Kérlek...

Gondolj Lengyelországra, vagy Izraelre. Magyarország történelme azokhoz képest csupa vidámság! Lengyelországot csak úgy pikk-pakk eltüntették, a zsidók pedig több ezer év után tudtak visszatérni földjükre. Mégsem olyan nyomasztó, szomorú a himnuszuk, mint a mienk.

Nem azt mondom, hogy nem szép a magyar himnusz, zeneileg valóban tökéletes, csak legalább ez mutasson valamiféle erőt, reményteliséget.

2012. márc. 6. 16:21
 19/23 A kérdező kommentje:

Hó hó ...

"Ok. Hallgass Pa-dödőt, meg szózatot. A nagymagyarok kb. ennyit jelent a magyar kultúra ismerete. Leragadnak a Szózatnál, Himnusznál meg a fradi istenítésén, miközben semmit nem tudnak a magyarságról meg a magyar kultúráról.

"

Én ilyeneket szóval nem mondtam nem azt mondtam , hogy az legyen a menő meg a csúcs szuper , de emberek ne legyen már az , hogy ha hallgatsz egy magyar számot akkor az ciki ... És te most arról beszélsz az lehet hazafi aki a-z-ig ismeri a magyar történelmet ?Elnézést a kifejezésért, de ez úgy baromság ahogy van(szerintem).Ha énekli a himnuszt , ha ismeri a szózatot és énekli már elmondhatja magáról , hogy hazafi mert szerintem ilyen aproságokkal hálálkodunk őseink elött kik lesz*rták mi lesz saját magával csak az országgal törödtek , és én büszke vagyok arra és hálás , hogy egy ilyen néphez tartozhatok egy nagy múltú népnél , és ha nem is tanulnék nem lennék 4-es 5-ös mert nem hálálom meg a hazámat azzal , hogy előrébb viszem , legalább mondom LEGALÁBB éneklem a Himnuszt nme pofázok bele ilyen ünepségeken , és nem röhögöm ki azt,aki ennyire tiszteli a földjét...

"Azért mert ott a hazaszeretet nem arról szól, hogy néhány félművelt, alkoholista redneck megmondja, hogy ki számít amerikainak és ki nem. "

15-diknek

Azt hittem páran levágják mit akarok mondani , de nem .Inkább felteszek még egy kérdést ezzel kapcoslatban .: Ugye nem volt az amerikaiknak egy olyan második világháborúja mint a mienk , nem voltak ott náci vezetők szélső jobb oldali vezetők nem de , vagy én tudom rosszul ? Szerintem ezzel mindent elmondtam.

"Nem a Jobbik a náci, hanem azok a kedves kopasz, agyontetovált fiatalemberek, akik csápolnak a megemlékezéseken a balhéra várva.

"

Az egy szélsőség,azok a fejük után mennek és csak a bajt keresik rájuk egyáltalán nem céloztam .Valami mondandójuk van,de nagyon rosszul "adják elő" .

2012. márc. 6. 16:25
 20/23 A kérdező kommentje:

19-diknek

Szerintem a mi himnuszunk tökéletes . Most , hogy esne ha vidáman mulatósan szólnák Istenhez , és megalázkodunk Isten előtt . Elmondja szép tetteinket , de közben el meséli hibáinkat is , hogy néha többet akartunk mint ami kellet volna .

2012. márc. 6. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!