Ez szerintem undóritó, és itt most mindenki nézzen magában?
Lehet az undórító kifejezés túlzó de nem tudom.
Nos szerintem ez nagyon de nagyon idegesítő felvázolok egy történetett és remélem mindenki érti majd a lényeget.
Budapest 2012
egy meg emlékezés folyik (tök mindegy mi a magyarsággal kapcs.) , amit a Jobbik szervez meg és tényleg nincs hátsó szándék indul a megemlékezés Magyar himnusz éneklésével . Mindenki kínosan kicsit halkan de énekli saját nemzete himnuszát . Meg kezdődik a megemlékezés mindenki figyel a beszédbe . Távolban a 15-17 éves fiatalok nevetnek az egész eseményen , hogy milyen "gáz" ez,és cigizve hallgatják hangosan a zenét . Az események vége elhangzik a Szózat is hansonlóan halkan ínosan énekelve . Az eseményen összegyült emberek tartanak haza , közben találkoznak rengeteg (egyszerű) emberrel , akik mind azt godnolják , hogy jobbikos bunkó stb stb. Másnap megjelenik egy újjság (külföldi , belföldi) hogy Jobboldali gyűlés volt és kint meg itthon megy a nácizás , hogy így náci a jobbik meg az az ember,aki ki ment meg úgy . Az ember nem rakhat ki egy MAGYAR százlót a házára anélkül , hogy le nem nácizák , az ember nem énekelheti büszkén HIMNUSZÁT mert le nácizák ki utálják . Az ember NEM BESZÉLHET MAGYARSÁGRÓL , HOGY Ő BÜSZKE ERRE MERT AKKOR MÁR NÁCI . A FIATALOK KÖZÖTT MEG CIKI HA VALAKI MAGYAR SZÁMOKAT (NEM POP STB) HALLGAT AMI A MAGYARSÁGÁRÓL SZOL .
Most mindenki döntse el , hogy ez mit jelent
És egy érdekes dolog, hogy amerikában pont ennek az ellenkezője igaz .vajon miért van ez ?
Képzeld, nem csak Jobbikos rendezvényeken énekelhetsz Himnuszt, vagy érezheted magad magyarnak. Vannak ám más helyek is, ahol lehet értelmesen beszélgetni, rendezvényekre menni, nem kell ezt feltétlenül a Jobbik zászlaja alatt tenni. A Himnuszt nem ciki énekelni, nem tudom ezt honnan vetted, mindig vannak, voltak, és lesznek is retardált tizenévesek, ezzel nincs mit tenni. Legjobb ha nem is foglalkozol velük, nem mérvadóak. Ha pedig te mint átlagember kiraksz egy magyar zászlót a házadra, nem fog senki nácinak hívni...
18/f
Szerintem szép dolog, ha valaki büszke a magyarságára.
És legkézenfekvőbb, legalapvetőbb dolog, hogy kifejezd büszkességedet, lehetne az, hogy megtanulod helyesen használni ezt a gyönyörű, sokszínű magyar nyelvet.
Üres közhelyeket ismételgetni alig érthető megfogalmazásban, rossz helyesírással, állandóan a magyarságodat hangoztatva inkább ellenszenves, mint hazafias cselekedet.
"Kinevelték a fiatalokból a hazaszeretetet..."
Ez így van, de sajnos nem csak belőlük. A liberális globalizáció minden létező eszköszt felhasznál hogy kiölje az emberekből a nemzeti identitást, és ezzel megszüntesse a nemzetállamokat... Engem is szoktak gúnyosan cikizni a középiskolában, mert büszke vagyok a magyarságomra, és fáj trianon... 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!