Mi a véleményetek erről a vitáról?
http://www.youtube.com/watch?v=s_4-CNp5FgA
Kérlek csak olyan válaszoljon, aki végignézte. Köszönöm!
A tájékoztatás szabadságába beletartozik az is, hogy minden hírszolgáltató (politikai oldaltól FÜGGETLENÜL) saját hírműsort készíthessen, saját hírmagyarázattal, és nem az MTVA által kiadott híranyagot KELL feldolgoznia...
Nekem ez a véleményem.
A klubrádió mindig elfelejti, hogy kevesebbért pályázták meg a frekvenciát, mint egy másik adó. Nyílt provokáció volt.
Morvai felhozta, hogy az MSZP kivonult a kommunizmus emléknapján, mert még mindig azonosulni tudnak azzal a korszakkal. Morvai pártja tán nem vonult ki a holokausztmegemlékezéskor? Akkor hogy is van ez?
Utolsó kommentelőnél a pont:
"Sziasztok! Köszönöm a feltöltő
munkáját. Kérném viszont a
folytatást, ha lehet szintén
feliratozva. Érdekes, tanulságos
lehet az is. Kedves Krisztina, így
tovább. Soha de soha nem lettek
volna ilyen, és ehhez hasonló
felszóllalások; Önök, jobbikos
képviselők nélkül. Ez viszont
szégyen a többi hazaárulóra
nézve. Isten áldja önöket."
"Morvai pártja tán nem vonult ki a holokausztmegemlékezéskor?"
Morvai pártja?? Nem értem mire gondolsz. Független.
Nem volt idegem Morvai hülyeségeit végighallgatni! Az országban nincs 10 kormány ellenes sajtóorgánum. Legfeljebb egy-kettő van,akik kritizálni merik a kormányt.
Az pedig hazugság,hogy nem rúgtak ki egyetlen újságírót sem. Az MTV-től tömegesen rúgták ki őket.
A Klub Rádióról nincs véleményem,mert még soha nem hallgattam egyetlen adását sem. Csak annyit tudok róla,hogy,az ország egyetlen baloldali rádiója.
A Média Hatóság pedig nyilván ezért akarja betiltani.
"Morvai pártja?? Nem értem mire gondolsz. Független."
Ugye most csak viccelsz? :-) Morvai és a függetlenség... Ez tényleg jó poén!
2/7. A Klub Rádió nem adott be alacsonyabb pályázatot.
A pályázati kiírás volt a rossz. Zenei adót pályáztattak egy szöveges rádióval. Kutyát a macskával.
"Nem volt idegem Morvai hülyeségeit végighallgatni!"
Olvasd el a kérdésem és akkor rájössz, hogy rád nem vagyok kíváncsi.
"Morvai felhozta, hogy az MSZP
kivonult a kommunizmus
emléknapján, mert még mindig
azonosulni tudnak azzal a
korszakkal. Morvai pártja tán nem
vonult ki a
holokausztmegemlékezéskor?"
De a kommunizmust nem tolják minden nap orba-szájba, és kártérítés címszó alatt nem zsákmányolnak ki országokat, valamint nem gyilkolnak, fenyegetnek, terrorizálnak más népeket erre hivatkozva. Ne csak a felszínt lásd meg: a Jobbiknak nem az ártatlan zsidók legyilkolására való megemlékezésével van baja, hanem hogy a cionisták vissza élve ezzel a "bűnbocsánattal" bármit megtehetnek, és sajnos meg is tesznek. Ezért náciztok ti folyamatosan, mert nem értitek az ok,-okozati összefüggéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!