Az emberek többsége számára végülis nem jó dolog, hogy becsődölt a MALÉV?
Én túristaként csak az előnyeit látom:
Olcsó Wizz Air és Ryanair járatok amerre a szem ellát, MALÉV-vel nem engedhettem volna meg magadnak a repkedést, most meg olyan helyekre is mehetek repülve, ahova eddig az egyetlen megfizethető alternatíva egy félnapos buszút volt, és még a busznál is olcsóbb!
"Kár, hogy az a nyereség nem a magyarokat gazdagítja.
Szerintem égő, hogy nincs nemzeti légitársaságunk."
Svájcot sem zavarja, hogy megszűnt a Swissair.
Hát ez elég önző hozzáállás... Így nézve akkor jó, van pár ember, akinek előnye van belőle. Azért nem többség, de mindegy.
Egyébként meg így nézve mindenből van valakinek előnye, ami történik... Még a katasztrófákból is.
"Olcsó Wizz Air és Ryanair járatok amerre a szem ellát, MALÉV-vel nem engedhettem volna meg magadnak a repkedést, most meg olyan helyekre is mehetek repülve, ahova eddig az egyetlen megfizethető alternatíva egy félnapos buszút volt, és még a busznál is olcsóbb!"
Azok a társaságok eddig is indítottak járatokat. Semmi akadálya nem volt eddig sem, hogy ne azokat válaszd.
"Azok a társaságok eddig is indítottak járatokat. Semmi akadálya nem volt eddig sem, hogy ne azokat válaszd."
Ez nem igaz, mert én pl. eddig Hamburgból direkt járattal csak a Malévvel tudtam jönni, most tudok a Ryanairrel, igaz nem a rendes hamburgi reptérről, hanem Lübeckből.
"Kár, hogy az a nyereség nem a magyarokat gazdagítja.
Meg leginkább az a több milliárd forint veszteség sem a magyarokat szegényíti, amit eddig beletoltak a Malévba. Ha nyereséget termelt volna, nem ment volna csődbe.
A Malév csődje közvetlenül jó dolog, nem kell beleölni azt a sok-sok pénzt, amit eddig tettek.
Közvetlenül már kérdéses. Mekkora kiesést okoz az, ha fapadossal nem jönnek ide az üzletemberek? Mekkora kiesést okoz a foglalkoztatottak adókiesése, illetve eltartása? Mekkora kiesést okoz az, ha a pilóták más országba költöznek családjukkal? Mekkora kiesést okoz az, ha a jobban fizető turisták nem a kényelmetlen fapadossal, hanem egy olcsóbb, de normális járattal jöttek volna, de az most nincs?
Sok-sok olyan kérdés van, amit igazából nem lehet megválaszolni, de azért ott van a pakliban.
" Kár, hogy az a nyereség nem a magyarokat gazdagítja.
Ha nem lopták volna szét akkor még most is lenne!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!