Az emberek többsége számára végülis nem jó dolog, hogy becsődölt a MALÉV?
Én túristaként csak az előnyeit látom:
Olcsó Wizz Air és Ryanair járatok amerre a szem ellát, MALÉV-vel nem engedhettem volna meg magadnak a repkedést, most meg olyan helyekre is mehetek repülve, ahova eddig az egyetlen megfizethető alternatíva egy félnapos buszút volt, és még a busznál is olcsóbb!
"Az emberek többsége számára végülis nem jó dolog, hogy becsődölt a MALÉV?"
Szerintem nem jó dolog. Gondolj bele hány embernek ment tönkre munkahelye... és egy csomó turistást is elbukott Magyarország..
Munkanélküliséget nem okoz a MALÉV megszűnése, mivel a Wizz és a Ryanair rengeteg új járatot indít, sok új munkalehetőség is lesz az ex-Maléveseknek.
haha szomurú hogy ezt el is hiszed.
"Munkanélküliséget nem okoz a MALÉV megszűnése, mivel a Wizz és a Ryanair rengeteg új járatot indít, sok új munkalehetőség is lesz az ex-Maléveseknek."
Orvos látott már?
"és egy csomó turistást is elbukott Magyarország.."
Tudom, hogy ezt mondják, ugye 2-2.5 millió kieső utasról beszélnek. Namost ha van ennyi potenciális utas, arra úgyis ráugranak (rárepülnek, stílusosan) a többi légitársaságok. Nem hinném, hogy ennyi utas nem pozitív százalékokban mérhető forgalmat (és nyereséget) jelent.
Kár, hogy az a nyereség nem a magyarokat gazdagítja.
Szerintem égő, hogy nincs nemzeti légitársaságunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!