Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek többsége számára...

Az emberek többsége számára végülis nem jó dolog, hogy becsődölt a MALÉV?

Figyelt kérdés

Én túristaként csak az előnyeit látom:

Olcsó Wizz Air és Ryanair járatok amerre a szem ellát, MALÉV-vel nem engedhettem volna meg magadnak a repkedést, most meg olyan helyekre is mehetek repülve, ahova eddig az egyetlen megfizethető alternatíva egy félnapos buszút volt, és még a busznál is olcsóbb!

2012. márc. 2. 00:03
1 2 3
 1/28 nem dávid ***** válasza:
64%

"Az emberek többsége számára végülis nem jó dolog, hogy becsődölt a MALÉV?"

Szerintem nem jó dolog. Gondolj bele hány embernek ment tönkre munkahelye... és egy csomó turistást is elbukott Magyarország..

2012. márc. 2. 00:23
 2/28 anonim ***** válasza:
2%
Azoknak biztos jó akik ott lakna a reptér mellett! Most már nincs miért nyafogniuk!
2012. márc. 2. 00:25
 3/28 A kérdező kommentje:
Munkanélküliséget nem okoz a MALÉV megszűnése, mivel a Wizz és a Ryanair rengeteg új járatot indít, sok új munkalehetőség is lesz az ex-Maléveseknek.
2012. márc. 2. 00:28
 4/28 nem dávid ***** válasza:
67%

Munkanélküliséget nem okoz a MALÉV megszűnése, mivel a Wizz és a Ryanair rengeteg új járatot indít, sok új munkalehetőség is lesz az ex-Maléveseknek.

haha szomurú hogy ezt el is hiszed.

2012. márc. 2. 01:17
 5/28 anonim ***** válasza:
66%

"Munkanélküliséget nem okoz a MALÉV megszűnése, mivel a Wizz és a Ryanair rengeteg új járatot indít, sok új munkalehetőség is lesz az ex-Maléveseknek."

Orvos látott már?

2012. márc. 2. 05:09
 6/28 anonim ***** válasza:
73%
2500 ember helyett 32-t, jól látod, 32-t vettek fel.Egyébként pedig nem tudják teljesíteni a Malév járatait. Nem kapták meg a berepülési engedélyt nagyon sok helyre.
2012. márc. 2. 06:34
 7/28 anonim ***** válasza:
81%
hatalmas tévedésben vagy. rengeteg embert rúgtak ki nem csak a Malévtól,de a BA Zrt-től is. Sok közvetlen járat megszűmt, ezért más légitársaságok is törölték a transzfereiket. A forgalom jelentősen csökkent (főleg a 2-esen).A Forgalom visszaesése miatt és egy nagy cég (ami még mindig jelentős szerepet játsztott a gazdaságban) megszűnése miatt az országnak sem jó.
2012. márc. 2. 06:38
 8/28 anonim ***** válasza:
Azért nem bánnám, ha az országomnak lenne valami rongyos kis tulajdona.
2012. márc. 2. 07:03
 9/28 anonim ***** válasza:
60%

"és egy csomó turistást is elbukott Magyarország.."

Tudom, hogy ezt mondják, ugye 2-2.5 millió kieső utasról beszélnek. Namost ha van ennyi potenciális utas, arra úgyis ráugranak (rárepülnek, stílusosan) a többi légitársaságok. Nem hinném, hogy ennyi utas nem pozitív százalékokban mérhető forgalmat (és nyereséget) jelent.

2012. márc. 2. 07:03
 10/28 anonim ***** válasza:
65%

Kár, hogy az a nyereség nem a magyarokat gazdagítja.

Szerintem égő, hogy nincs nemzeti légitársaságunk.

2012. márc. 2. 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!