Sokan megbánták már, hogy 2003. április 12-én Magyarország EU csatlakozására, igenel szavaztak?
"Sajnos több a hátránya az Eu tagságunknak mint az előnye.."
Éspedig, mik ezek a baromi nagy hátrányok?
Engem is érdekelne milyen hátrány éri az országot a csatlakozás miatt.
Szerintem az a rengeteg pályázati pénz és támogatás, amit kaptunk nem épp hátrány. Azokból a pénzekből épültek új utak, új házak, új vállalkozások...
Az sem épp hátrány, hogy 5 perc alatt kapunk munkavállalási engedélyt bármelyik EU-s országban. Az már szomorú, hogy otthon nincs elég munkahely, de ez nem az EU hibája, hanem az országé...
Én még nem szavazhattam 2003-ban, de ha most szavazhatnék hatalmas igennel szavaznék. És egy baromi nagy nemmel a fideszre!
az Eu-hoz való csatlakozás máig nem érvényes, ugyanis a szavazáson nem vett részt legalább az ország fele.
Az EU pár éven belül össze fog dőlni.Szinte minden országnak azóta vannak problémái, amióta beléptek az EU-ba (Olasz ország, Görögország).Most Görögországtól 3200 kg aranyat vetek el a segély miatt.Akinek ez nem világos, hogy mit jelent, annak elmagyarázom.Minden országnak van aranyfedezete a pénzre.Ettől ér valamit a pénz, különben csak egy darab papír lenne.A drága EU tehát lerontotta jócskán a görögök pénzét újabb nehézségekbe vezetve ezzel őket.De akartak ők szigeteket is Görög o.-tól, szerencsére azonban ezt nem engedték (ha jól tudom).
"Az EU pár éven belül össze fog dőlni"
Juj, mesélj, te már tudsz valamit? :-)
"Szinte minden országnak azóta vannak problémái, amióta beléptek az EU-ba"
Előtte SEMMI problémájuk nem volt. Azért is léptek be. Úgy gondolták: Olyan rohadt jól élünk, kellene már valamit csinálni, hogy ne menjen ilyen jól nekünk! - És beléptek!
"Most Görögországtól 3200 kg aranyat vetek el a segély miatt."
Tőled meg egy 't' betűt...
"Akinek ez nem világos, hogy mit jelent, annak elmagyarázom."
Jaj, ennek nagyon örülnék, kérlek pazarold rám elméd fényes tündöklését!
"A drága EU tehát lerontotta jócskán a görögök pénzét újabb nehézségekbe vezetve ezzel őket."
És mi lett volna ezzel a célja, elárulnád? Hogy most támogathatja őket? Szerinted az EU-nak az a hobbyja, hogy
tönkretesz országokat, majd hatalmas pénzekkel talpra állítja őket? És ezt te komolyan is gondolod???
"De akartak ők szigeteket is Görög o.-tól, szerencsére azonban ezt nem engedték"
Engedték, csak az EU nem tudta elvontatni. Sajnos bedöglött a nagy vontatóhajó, így hát ott hagyták a szigeteket. Bár abban sem tudtak megegyezni, hogy melyik országhoz is vontassák, vagy esetleg "csak úgy" EU szigetek lettek volna...
"(ha jól tudom)."
Hát NEM JÓL tudod.
Pedro
"Például az, hogy simán átmehetsz egy másik EU-s országba, határellenőrzés, és vámvizsgálat nélkül."
Akkor takarodj is kifelé mielőbb, legalább ennyi előnyét élvezhessük ennek a fosnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!