Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy változtatná meg az...

Hogy változtatná meg az életedet, ha napi 74 ezret keresnél (hétvégén is)?

Figyelt kérdés

Akik nekünk azt magyarázgatják, hogy elég a havi 47 ezer Ft a megélhetésre, illetve, hogy az ország most csak ilyen fizetéseket bír el, azok napi 74 ezer körül keresnek. Arról már volt több kérdés, hogy lehet megélni havi 47-ből. Én most azt szeretném tudni, hogy lehet napi 74-ből.

[link]

2012. febr. 20. 10:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem annyiban változna, hogy a szüleim végre (és így én is) nyugodtabban élnénk. Enni kb. ugyan ezt és ugyan így ennénk, lakás is maradna ugyan ez (célra megfelel, minek fényűző villa?). Vennénk egy kocsit és pár luxuscikket. Én pl egy csomó hangszert. Igazából más nem nagyon látná a változást az életvitelemen, csak jómagam :)
2012. febr. 20. 16:42
 12/12 anonim ***** válasza:
90%

Sokat járnék moziba, színházba, kiállításokra a párommal.

Lenne egy takarítónőm, így minden időmet a babámra és a főzésre fordíthatnám.

Segíthetnék beteg/szegény gyerekeknek, ami nagyon felemelő érzés :-)))

Ja, és nyitnék egy kiállítást a kirakóimból :-)

2012. febr. 20. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!