Miért nem vesszük meg a Wizz Air cég lengyelekhez tartozó részét, meg vesszük meg az ukránokhoz tartozó Wizz Air Ukraine-t és tesszük meg a Wizzair-t Magyarország nemzeti légitársaságává?
Más olyan országok is léteznek, ahol egy fapados légitársaság a nemzeti légitársaság pl. az ukránoknál az Aerosvit, ráadásul így egy olyan légitársaság lenne a nemzeti légitársaság, aminek mindenki ki tudja fizetni a jegyárat, nemcsak a gazdagok, így szolidaritást és anti-elitizmust demonstrálna vele a magyar állam a szegényebb néprétegek felé.
Ja és ki kéne tiltani Magyarországról a RyanAir-t ami gyakorlatilag "A légitársaságok Szcientológiája" márha értitek a hasonlatot.
A Ryanair minden tekintetben jobb mint a Wizzair! Még nagyobb csomaggal és elsőbbségi beszállással is olcsóbb legalább 10.000 Ft-tal!
A Wizzair pedig jelenleg nyereséges, ha megvenné az állam, abban a pillanatban a mutyik kereszttüzébe kerülnének és a Malév sorsára jutna!
Nem mindenáron kell egy nemzeti légitársaság! Csak akkor ha nyereséges lenne, de a jelen helyzetben az állam rossz gazdája lenne a Wizzairnek.
"A Ryanair most csak azért olcsó, mert újfiú Budapesten és adómentes repjegyeket árul. Ez csak a mézesmadgaz. 2-3 hónap és adókat fog rádobni a repjegyekre, amik drágábbak lesznek, mint maga a repjegy."
Elég sokszor repülök, amíg nem volt a Ryanair Budapesten, addig is velük repültem Pozsonyból, mert még úgy is jobban jártam velük, hogy Pozsonyig ki kellett buszoznom, mintha Pestről mentem volna a Wizzair-rel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!