Mit szóltok ahhoz, hogy Martonyi János külügyminiszter lehet a köztársasági elnök Schmitt helyett?
Figyelt kérdés
Általában jóval bölcsebb embernek érzem Őt, mint a mostani elnököt. Pálinkás Józsefet, a Tudományos Akadémia elnökét viszont sajnos nem...2012. febr. 15. 18:56
1/7 Shai-Hulud válasza:
"Általában jóval bölcsebb embernek érzem Őt, mint a mostani elnököt."
Te ismersz olyan embert, aki NEM bölcsebb mint a mostani elnök? Csak mert annak már negatív az IQ-ja... :-D
2/7 anonim válasza:
Schmittnél én is bölcsebb vagyok. Amúgy tökmindegy, ki az elnök.
3/7 anonim válasza:
Pálinkás sem sokkal jobb,mint Schmitt! Talán csak annyival,hogy tud helyesen írni. Az Akadémia Elnökeként nagyon nagyképű,és sok tehetséges fiatalt nem engedett érvényesülni.
4/7 anonim válasza:
Az is csak egy ex-MSZMP-s fidióta. (Mármint a Martonyi.)
5/7 anonim válasza:
Csak régi besúgók lehetnek közt. elnök? Hogy is van ez?
6/7 anonim válasza:
Nem tudok rá mit mondani. A rendszer a sz*r, a többi már részletkérdés.
7/7 anonim válasza:
A felhozatalból tényleg ő lenne a legjobb választás, de Pali még a helyén.
Vajon létezhet olyan köztársasági elnök, aki lazán hozna 60%-os népszerűségét? Az a probléma, hogy ezt elképzelni nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!