Megy valaki innen a felsőoktatás "megreformálása" miatt külfüldi egyetemre?
Figyelt kérdés
Ha igen, hova?
Én szeptembertől Norvégiába.
2012. febr. 16. 15:47
21/28 A kérdező kommentje:
14.33, a monterreyi közgazdasági egyetemnek Európa legjobb business schooljaival van szoros kapcsolata, annyira nem lehet rossz.
2012. febr. 17. 17:20
22/28 anonim válasza:
Ajj, felesleges itt bármit is bizonygatni, nekem legalább van álmom, amit el akarok érni, nem csak tengődök napról napra. És igenis teszek azért, hogy kikerüljek külföldre! Köszi, hogy megvédtél kedves kérdező!:)
Sok sikert!
20/L
23/28 anonim válasza:
"14.33, a monterreyi közgazdasági egyetemnek Európa legjobb business schooljaival van szoros kapcsolata, annyira nem lehet rossz."
Éppen ezért nem értem, hogy akkor mi a makkért nem Európa legjobb gazdasági iskoláiba megy ahelyett, hogy kimegy a halál f.szára egy harmadik világbeli országba.
24/28 anonim válasza:
Na figyelj csak, amíg nem voltál ott, addig nekem ne gyere azzal, hogy harmadik világbeli ország, meg hogy egy nyomortelep!!!
26/28 anonim válasza:
Igen, és az én bajom lesz, ha nem jön be:) De kérlek, azért mert másvalaki nem a leggazdagabb országaiba megy, azért nem kell egyből leszólni!:D
27/28 anonim válasza:
Én nem téged szóllak le, hanem a döntésedet. Tudod ezzel végső soron jót akarok neked, hogy megpróbállak erről lebeszélni. Tudod egyáltalán mennyibe kerül oda egy repülőjegy? Akkor is egy kész vagyonba kerül, ha évente 2x jössz haza meglátogatni a szüleidet. Ráadásul ott nem alapozhatsz a jó álláslehetőségekre, meg a magas fizetésre, mert mint mondtam, nem éppen egy gazdag ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!