Megy valaki innen a felsőoktatás "megreformálása" miatt külfüldi egyetemre?
Ha igen, hova?
Én szeptembertől Norvégiába.
Ez a kérdés még korai.
Kérdezd meg 1-2 év múlva, és meg fogsz lepődni.
Igaz hogy drágább a külföldi tanúlmány, de agilisabb befektetés is, hiszen ha ott van kapcsolatrendszered, akkor teljesen másként indúlsz az életnek a tanúlmányaid után. Kb 2 év alatt busásan megtérűl a plusz befektetés ha nem itthon kezdessz el dolgozni, hanem kint a már kialakúlt kapcsolatrendszered révén és előnyeivel.
Olyan hülye nem sok van, aki ha kint végzi el a tanúlmányait és van kapcsolati tőkéje is, az hazajöljön nyomorogni. Ha meg fiatalon kikerűl és megszokja a színvonalat, családot alapít, nincs az a magyarok Istene aki hazacsalná nyomorogni.
Ez sajnos meg is pecsételi a sorsát az országnak.
"Orbán tényleg kiakarja radírozni, néha az az érzésem"
Én, most kezdem az alapkézést, de mesterképzésre külföldre megyek, Mexikóváros:D Végül is még lehet, hogy jobban is járok, mert így könnyebben el tudok helyezkedni külföldön, hogy miért külföldön? Ez szerintem egyértelmű:D
20/L
"Végül is még lehet, hogy jobban is járok, mert így könnyebben el tudok helyezkedni külföldön, hogy miért külföldön? Ez szerintem egyértelmű:D "
Te direkt szúrtad ki a világ egyik legnagyobb nyomortelepét? Ott aztán maximum díler leszel. Az életszínvonal meg alulról verdesi a magyarnak a negyedét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!