Lassan 2éves a fidesz uralom hogy értékeled?
Le vele!
S most kérem a pontokat, mert azt mondtam, amit hallani akartok!
#13:43
Azt hiszem te félrebeszélsz...
Vagy csak felcserélted a két párt nevét.
Tudod, már két éve a Fidesz van hatalmon. Jó reggelt!
Pedro
Azt gondolom hogy ekkora mocsokba az ország az elmúlt jó pár évbe még nem nagyon volt.
Lehetetlenebbnél lehetetlenebb törvények, vérlázító jogszabályok, új és magas adók, az országot teljesen kizsigerli a kormány, hihetetlen magas a munkanélküliség, eszméletlenül kevés munkahely, röhejesen alacsony fizetések , egykulcsos adórendszer, nemzeti vagyon eladása a csókosaknak, Bkv a tönkremenés szélén, Malév csődbe ment, mindig arról pakolnak hogy mennyire nincs pénz akkor hogy a francba kapnak a nagykutyák több millió forintos végkielégítéseket? Hol az ígért 1000000 munkahely? Ja és az egyik nagyokos azt nyilatkozta pár nappal ezelőtt hogy 47000Ft-ból meg lehet élni na ez ami kinyitja a bicskát már a zsebembe életében nem dolgozott egy napot se de több milliót kap havonta a semmiért na meg a lókötő társai is,IMF hitelt folyamatosan veszik felfele, pár évvel ezelőtt az Unioba lépéskor még Magyarország volt a példa ország most meg a szégyen ország lettünk. …..stb
De ez kellett a 2/3-nak hát tessék itt van legyetek rá büszkék….
Fiatal házaspárok hogy alapítsanak így családot,hogy vállaljanak be egy kisbabát? Hogy vásároljanak ilyen körülmények között saját lakást/családi házat? Hogy tartsanak így fent egy albérletet? Hol tudnak munkát vállalni egyáltalán? Hogy induljanak el így az életbe?–és akkor ezek után csodálkozik a kormány hogy a fiatalok külföldre mennek dolgozni illetve élni.
Véleményem az eddigi „munkájukról” ezt egy Hofi viccel tudnám ábrázolni: „Hát ez eddig így f.s de ha összeáll akár még sz@r is lehet belőle!”
Bóvliország, Malév csőd, növekedett államadósság, magán-nyugdíjpénztári vagyon elherdálása egy olyan nemzetgazdasági miniszter által elevickélt gazdaságban, aki szerint Magyarországon 47,000 forintból meg lehet élni.
Én nem tudom. Te hogy értékeled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!