Miért nevezitek a Jobbikot szélsőségesnek? Pedig csak kimondja az igazat és nem beszél mellé.
Pont ezert, mert kimondja.
A politika alapja hazudozas.
Ok nem ezt tettek igy lettek ezek.
A Fidesz is nagyon tudta a frankót, az "igazat".
Ellenzékben.
Aztán jött a választás, és láss csodát, elveszett a bölcsek köve, indult, (és máig is tart) a "mellébeszélés".
A Jobbiktól tart minden politikai erő.
Egyszerüen azért mert nem azt a leírt szabályt alkalmazzák amia dolgok feletti átnézést és a mutyik elfogadást gyarokolja. A Fidesz is néha majdnem kimondott néhány olyan szót és mondatot amit a liberális "demokráciákban" nem tartanak politikailag szalonképesnek, az az polkorretnek.
A Jobbik gondnélkül kibontja azokat az eddig szépen a pultalá rejtett csomagokat amigben elszennyeződött minden magyar rendszerváltó! Sőt azokat is amik nyugati csapdákat és gazdasági aknákat rejt és már be van építve egy hatény de a társadalom számára szinte láthatatlan szerkezeti közegbe. Persze sokan láthuk, de sok ma a kétkedő, akik még a létezését is tagadja pusztán mert az ideológiai injekcióval beoltották.
Az az, a máig érvényes és rohadó ideolódia és gazdasági paradigma rejtett anti magyar potenciájit olyan erővel képes megszellőztetni, ami dominóelvként ragadhat át sik nemzetre.
"azokat is amik nyugati csapdákat "
Hat pont ezert szelsoseges. A nyugati csapdakra figyel, a keletiekbe meg beleesik.
"Miért nevezitek a Jobbikot szélsőségesnek?"
Csak néhány példa:
- Hááát, aki ide akarja hívni az iszlám (terrorista) haverjait rendet csinálni, az nem szélsőséges?
- Nincs összefonódása a Jobbiknak a (bármilyen) Gárdákkal, Betyárseregekkel, ilyen-olyan hungarista szervezetekkel?
- Nem ők mondták, hogy a Jobbik az nem demokratikus szervezet?
"Pedig csak kimondja az igazat és nem beszél mellé."
Egyáltalán nem mond igazat és teljesen mellébeszél (egy-két kivételtől)!
Látod, most én is csak általánosságban beszéltem, ahogy a kérdésed is szól. Tegyél fel egy konkrét kérdést (vagy linket legalább), azon már jobban lehet vitázni!
""azokat is amik nyugati csapdákat "
Hat pont ezert szelsoseges. A nyugati csapdakra figyel, a keletiekbe meg beleesik.
Milyen kapcsolatunk van a kelettel és milyen csapdáink amibe beleléptünk?
Kíváncsian várom?
"Csak néhány példa:
- Hááát, aki ide akarja hívni az iszlám (terrorista) haverjait rendet csinálni, az nem szélsőséges?
Ki dönti el hogy ki a terrorista? A Usa vagy a nyugat?
Ki a terrorista, akik nem szeretik a coca-colát és nem kérik, vagy akik rájuk akarják akár katonailag is erőltetni?
De én még nem hallottam perzsa teroristákrók csak a ballib médiákban, azt hogy valamit is elkövettek azt soha sehol!
- Nincs összefonódása a Jobbiknak a (bármilyen) Gárdákkal, Betyárseregekkel, ilyen-olyan hungarista szervezetekkel?
És mi is a baj ezekkel a szervezetekkel?
Mit csináltak, mit lehet felróni nekik?
- Nem ők mondták, hogy a Jobbik az nem demokratikus szervezet?
Ez hatalmas csúsztatás, ami a szókörnyezetből tudatosan kiragadva hangzik csak így. A mai demokráciák működése és elvszerüsége az amihez nem akarnak a Jobbikosok csatlakozni. Ugyanis ez ma csak a nagytőke gazdasági érdek demokráciája, és a hatalommal visszaélés demokráciája.
Ugye így már más a lényege!
"Pedig csak kimondja az igazat és nem beszél mellé."
"Egyáltalán nem mond igazat és teljesen mellébeszél (egy-két kivételtől)!
Már azzal is keményen kimondja az igazságot hogy ma áll demokráciában élünk, aminek egy a funkciója, hogy kiszolgálja azokat akik a szájízükre képesek alakítani a pénzükkel és a hatalmukkal.
""Látod, most én is csak általánosságban beszéltem, ahogy a kérdésed is szól.
Annyira álltalánosan amennyire kb az ATV.
Az az, kiragadva ami megbontható és elhalgatva ami az eszmeiség és a lényeg.
"Tegyél fel egy konkrét kérdést (vagy linket legalább), azon már jobban lehet vitázni!
Tessék!
Miből pótoljuk a kermultik álltal kivitt profitot ami nem tőkésedik újra hazánban?
Mi a neve annak a tőkés társadalomnak aki nem rendelkezik tőkejövedelmekkel?
10:38
"Ki dönti el hogy ki a terrorista? A Usa vagy a nyugat?
Ki a terrorista, akik nem szeretik a coca-colát és nem kérik, vagy akik rájuk akarják akár katonailag is erőltetni?"
Ha a kettő közül (USA, ill, Irán) választani kellene, hogy hol szeretnél élni egyszerű közemberként (főleg nőként) melyiket választanád?
Egyébként pedig:
"De én még nem hallottam perzsa teroristákrók csak a ballib médiákban, azt hogy valamit is elkövettek azt soha sehol! "
"És mi is a baj ezekkel a szervezetekkel?
Mit csináltak, mit lehet felróni nekik?"
Provokálnak, gyűlöletet és félelmet keltenek. Miért nem lehet megérteni, hogy ez tényleg így érzi a csendes többség (ismét leírom: a többség!). Az, hogy (jó)néhányan (a nyilas időszakot idéző egyenruhában) a masírozásban töltik ki a szereplési vágyukat, szerinted miért nem kelthet félelmet a normál fehérbőrű magyarok között is?
"Ez hatalmas csúsztatás, ami a szókörnyezetből tudatosan kiragadva hangzik csak így."
Tessék az "eredeti" oldalon:
Egyébként, ha már a "szókörnyezetből tudatosan" kiragadásról beszélünk, akkor melyik részt szokták emlegetni az őszödi beszéddel kapcsolatban? Ugyanis az is csak egy óriási csúsztatás, a szövegkörnyezetből való kiragadás volt!
"Ugyanis ez ma csak a nagytőke gazdasági érdek demokráciája, és a hatalommal visszaélés demokráciája."
Ez nem csak a nagytőke sajátja. Kicsiben is ugyanúgy meg van. Csak ugye hangzatosabb a zsidó karalytőkére hivatkozni. Pl. ha Vonának van, vagy volna vállalkozása, gyára, stb...stb... gondolod ő majd tisztességes bért fizetne a dolgozóinak.
"Már azzal is keményen kimondja az igazságot hogy ma áll demokráciában élünk, aminek egy a funkciója, hogy kiszolgálja azokat akik a szájízükre képesek alakítani a pénzükkel és a hatalmukkal."
Hangzatos maszlag. Az előbb már beszéltem róla.
"Annyira álltalánosan amennyire kb az ATV."
Nahhh... bezzeg a Kuruc, Barikád, HírTV, Evho, az igen!
"Az az, kiragadva ami megbontható és elhalgatva ami az eszmeiség és a lényeg." - bekopiztam a magyarázó mondatodat, mert tökéletesen illik ezekre a kuruc-féle médiákra.
"Miből pótoljuk a kermultik álltal kivitt profitot ami nem tőkésedik újra hazánban?"
Tegnap már eléggé sarokba lettek szorítva a "kermulti" ellenesek, kifejtettem ott (linkekkel igazolva) a véleményemet alaposan.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__266..
"Természetesen" a hebegés-habogásokon kívül egy értelmes választ sem tudtak adni a kedves ellenzők (könnyen meg lehet, hogy Te voltál az egyik közülük), erre ki is írtak egy másik kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__266..
Csemegézzél a kommentekből. Ám gyanítom, hogy egyik sem fog meggyőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!