Milyen gyakran szorongtok? Mennyire mondható átlagosnak vagy szélsőségesnek ez az érzés?
Elfelejtettem megkérdezni, hogy nálatok van-e alapja a szorongásnak?
Nálam azért van, családi krízis, most meg a jövőtől és főleg a pénztelenségtől, életszínvonal zuhanástól való félelem.
Persze ezektől mindenki fél, de én úgy hiszem, hogy az én esetemben már nem normális a szorongás szintje.
Lehet, hogy igazad van én is félek a gyógyszertől, de meghalt a férjem és kicsi a gyerek és túl messze van, mire a gyerek támaszt jelent majd.
Van még pénzem, de a mai élethez azt hiszem szinte más nem is kell.
Magyarországon minden munkáltató és munkatárs undok, a pénzkeresés terén elég egy rossz lépés a részemről és beüthet a nyomor.
Szóval nem maradt a férjem után semmi, dolgoznom kell, így meg egyedülállóként iszonyú nagy a nyomás.
kb. 20 évig ez a nyomás, amig a gyerek támaszt nem jelent el sem múlik.
Nézd ezt nem olvasom el, mert az a helyzet, hogy az anyósom, ha meghal, akkor a lányom utána szép vagyont örököl. Szóval egyelőre nekem kb. 20 évig kell kitartani vagy kevesebb.
Tulajdonképpen mindenki szorong a pénzkeresés miatt, a lottónyertesek nem fektetik be gondolom semmibe a pénzt.
Logikusan 80 milliót nem kezdenék el felélni, nem utaznám el az egészet.
Az a helyzet, ha valaki nagyobb ingatlnaba szorul özvegyként, mint amit fenn tud egyedül tartani, az kapásból bajban van. Tudod, a párok általában együtt öregszenek meg, ez a tipikus. Két jövedelem meg több mint egy. Egyik napról a másikra meg lakást eladogatni és új életet kezdeni nem lehet.
20 év szenvedés, vagy boldogság nem mindegy...
A lottónyertesek meg épp olyan szegények lesznek egy idő múlva, mint előtte. Mert attól, hogy valaki kap sok pénzt még nem lesz érett annak a kezelésére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!