Hogy lehetne elérni hogy évente legalább 10%al növekedjen mindenki fizetése?
"Hogy lehetne elérni hogy növekedjenek bérek folyamatosan?"
Mondjuk hogy folyamatosan képezi magát az ember!
Ebben a kérdésben is mástól várjátok a megoldást, az államtól, vagy a foglalkoztató cégtől. Ti teszitek a megszokott dolgok, de a fizetésetek persze nőjön. Ha többet tesztek (úgy értem minőségileg, nem mennyiségileg) akkor a fizetésetek is több lesz. Ilyen egyszerű a történet.
Hát ha mindenki háztájiból élne meg. Csak a pluszért járna be a gyárba dolgozni.Na akkor garantált lenne az emelés.Valahogy csak rá kellene venni az embert, hogy dolgozzon. De nem ezt az utat választották......
Ökörköri
"Dehogy magasabbak!
Vezetők és középvezetők esetén talán, de ha egy nagyobb magyar céget nézünk ahol az üzemméret miatt vannak ágazati vezetők és közép vezetők, akkor ez sem igaz."
De magasabbak! Én programozó vagyok, dolgoztam már multicégnél és "tisztességes" magyar vállalkozónál is! Sima alkalmazott voltam mindkét helyen, a magyar cégnél nettó 200.000 Ft-ot kaptam, minimálbéren bejelentve, amíg a multicégnél pedig nettó 295.000 Ft-ot kapok teljesen bejelentve, mellette juttatások és céges telefon+laptop+ingyenes továbbképzések
Akkor ki a jobb? Egyértelmű! A multicég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!