Milyen körülmények között éltek az emberek Magyarországon a 70-80-as években a maihoz képest?
Vagyis ezzel aszt állítod, hogy az 1990 után DEMOKRATIKUSAN megválasztott politikai pártok és megalakult kormányok, tulajdonképpen jól végezték a dolgukat, de az emberek akik nem akarnak dolgozni, ellenben munkakerülők, tehetnek mindenről ami ezzel kapcsolatos!?.
GRATULÁLOK!
25#
Nézd, nem mondom, hogy nincs igazad, de lásd be kérlek, hogy milliókat egyszerűen egy másik rendszerből átrángatni, és megmondani hogy ez van, egyszerűen nem lehetetlen!
Hogy mondod meg ezt az 55 éves tanárnak, vagy postásnak, hogy legyél ez meg az?
"#24
Vagyis ezzel aszt állítod, hogy az 1990 után DEMOKRATIKUSAN megválasztott politikai pártok és megalakult kormányok, tulajdonképpen jól végezték a dolgukat, de az emberek akik nem akarnak dolgozni, ellenben munkakerülők, tehetnek mindenről ami ezzel kapcsolatos!?.
GRATULÁLOK! "
Nem mondom hogy jól végezték a dolgukat, de a saját sikertelenségedet ne a kormányokra és másokra fogjad!
Én magam 3 műszakban dolgoztam egy gyárban, de egy ilyen életből nem kértem, akartam változtatni az életemen. Levelezőn elvégeztem egy egyetemet minden külső segítség nélkül, sokszor 16 órákat dolgoztam, mert bevállaltam dupla műszakokat, kutya kemény időszaka volt az életemnek, de szereztem egy jó egyetemi végzettséget, elsajátítottam 2 nyelvet, ebből egyiket felsőfokon, a másikat középfokon beszélem. Ha akkor nem változtatok az életemen, akkor még mindig egy gyárban robotolnék sz*rért-hugyért, és veletek együtt szidnék mindenkit, aki sikeres, és vitte valamire az életben. Ha nem fektetsz a jövődbe, akkor ne akarj jól élni!
Hali:)
Jahh..de ez ma már egészen másképp van ugye?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!