Mi lenne ha Magyarországon lenne újra államosítás kilábalnánk az állam adósságból? Pl: elvenné a felső 100 mindenét
Tudod vannak akik megdolgoztak a jómódért.Igen én nem vagyok milliomos de jóval az átlag magyar életszínvonal felett élek és nem kevés idő , energia és pénzbe került mire a vállalkozásomat nyeregbe tettem rendesen.Nagyon nem örülnék neki ha az állam pofátlan módom lenyúlná azt amit eddig felépítettem.
De még sokan így gondolják szerintem.Tény hogy akadnak olyan emberek akiknek kétes múltú a vagyonuk de a többségnek nem az!
"Tudod vannak akik megdolgoztak a jómódért.Igen én nem vagyok milliomos de jóval az átlag magyar életszínvonal felett élek és nem kevés idő , energia és pénzbe került mire a vállalkozásomat nyeregbe tettem rendesen.Nagyon nem örülnék neki ha az állam pofátlan módom lenyúlná azt amit eddig felépítettem."
És mi lenne, ha államosítanák a vállalkozásodat, de téged neveznének ki igazgatónak. Magyarul ugyanazt a posztot töltenéd be mint eddig, csak fizetést kapnál érte. Nagyobbat mint a munkás, de nem annyira nagyot, hogy az pofátlan lenne. Így te is jól élnél, és még sokan mások is. Ez nem elfogadható?
Ha az összes gazdagtól mindenüket elvennénk,akkor sem lenne elég az államadósság kifizetésére!
Mindegyik felháborodna,mert minden gazdag tisztességesen megdolgozott a vagyonáért.
A kapcsolatok kihasználása, a törvények közötti kiskapuzás,számla nem adása stb. nem tisztességtelen.
Bankok működése nagyon meghatározza Magyarország és a világon még sok ország jelen helyzetét, sorsát.
Egyszer láttam itt egy videót és lényegében tényleg így működnek a bankok. Hozzá tenném hogy az EU, IMF is a globális pénztőke egyik gyarmatosító intézménye, ami jelenleg Magyarországot precízen célba vette.
http://www.youtube.com/watch?v=CvhD9rwaSqE
http://www.youtube.com/watch?v=T1O3FV7uLU4&feature=related
A balliberális média ezeket a TV-ben soha nem fogja bemutatni, számos közgazdász sem beszél ezekről ugyanis nem erre tanították őket az iskolában, hanem a rendszer fenntartására, megkeseredett kifejezéssel: ezekről kussolni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!