Mi lenne ha Magyarországon lenne újra államosítás kilábalnánk az állam adósságból? Pl: elvenné a felső 100 mindenét
"Ha az összes gazdagtól mindenüket elvennénk,akkor sem lenne elég az államadósság kifizetésére!"
Ha a top 10től elvennénk mindenüket, kétszer ki tudnánk fizetni az államadósságot...
"Bankok működése nagyon
meghatározza Magyarország és a
világon még sok ország jelen
helyzetét, sorsát.
Egyszer láttam itt egy videót és
lényegében tényleg így
működnek a bankok. Hozzá
tenném hogy az EU, IMF is a
globális pénztőke egyik
gyarmatosító intézménye, ami
jelenleg Magyarországot precízen
célba vette.
watch?v=CvhD9rwaSqE
watch?
v=T1O3FV7uLU4&feature=related
A balliberális média ezeket a TV-
ben soha nem fogja bemutatni,
számos közgazdász sem beszél
ezekről ugyanis nem erre
tanították őket az iskolában,
hanem a rendszer fenntartására,
megkeseredett kifejezéssel:
ezekről kussolni kell!"
Aszta! Ezt mintha én írtam volna! :-) Jó látni hogy vannak még normális, felvilágosult gondolkodásu emberek.
"Ha a top 10től elvennénk
mindenüket, kétszer ki tudnánk
fizetni az államadósságot..."
Pontossan! Csányi Sándor és az Otp sokkal nagyobb hatalommal rendelkezik, mint mondjuk a kormány, mert akinél a pénz annál a hatalom. Mindent a tőkék irányítanak, a kormány csak egy látszat, mint Angliában a királynő. Az otp összerabolt pénzeiből szerintem 20szor vissza tudnánk fizetni, bár szerintem meg kell tagadni a visszafizetést.
Igen! Meg kell tagadni!
http://www.youtube.com/watch?v=1ul4ZoeJV_s&feature=related
Akinek van rá ideje az nézzen interneten minél több videót, a TV az félrevezető, mert nem független, egyáltalán nem az!
ECHO TV valahogy próbálkozik (Szaniszló), de sokszor ráfáznak a szókimondásukért, azaz sajnos pénzbírsággal jutalmazzák őket.
Ahhoz mit szólnátok, mikor a teljes vagyonelkobzás után amerikai és izraeli vadászgépek kezdenék el támadni a nagyvárosainkat?
Van egy olyan sejtésem, hogy nem néznék tétlenül, hogy mit csinálunk.
Románia Ceauşescu uralma alatt visszafizette az összes adósságát. És mégis, hol tart most? Megérte nekik? :)
A szociális és nyugdíjkiadásokat kellene visszavágni az arra érdemteleneknél (sokan vannak!), a MÁV méretét a felére csökkenteni, a közmédiát megnyesni, az egészségügyet részben privatizálni, stb. Többek között így lehetne évek alatt lassan egészségesebb szintre csökkenteni az államadósság méretét, nem pedig kommunista típusú zabrálásokkal.
"Ilyet az EU-n belül nem lehet megcsinálni"
Nem a fenét. Még az Eun belül is meg lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!