Miért is kellene "jól megélni" 47 ezer forintból?
Hiszen ez csak egy átmeneti segély, a korábbi 22 ezer forintból jól lehetett élni? Elhiszem, hogy nincs a családoknak tartalékaik (ez vajon ki hibája?!), de ezt nem arra tervezték, hogy élete túlnyomó részét 47 ezer forintból tengesse. Egy LMP-s képviselő arra a számításra jutott, hogyha nem jár el színházba, nem vesz új ruhákat ,és könyveket olvas akkor kijön a megélhetés 47 ezerből.
Mit gondoltok miért kellene BÁRKINEK IS a szórakozását az államnak fizetnie?
"igaz, 47 ezerből könnyen megél EGY ember, na de mi van azokkal akiknek egy egész családot kell eltartani ennyi pénzből?"
Nem kell. Ugyan is akkor ott van még a családi pótlék is, valamint a gyed ha nem nagy a gyerek.
Szerinted kedves kérdező mennyi megtakarításnak kellene lennie a családoknak ?
Szerintem minimum 10 millió
Akkor most gondoljunk az egyedül élőkre is. Ha vki kapja a 47-et, és abból indulok ki h nekem minimum 40et kell kifizetnem havonta a lakásra, mert annyiból jön ki a számlák feladása, akkor marad a jóembernek 7 ezre 1 hónapra kajára? És akkor nem beszéltem arról mi lesz ha beteg lesz és netán gyógyszer kell, vagy csak otthon elromlik vmi, amihez szerelő kell. Nem mindenki családos...
A kérdező pedig ne csak egyes pártokat szidjon, mert lerí h fidesz mániás, lefogadom a szimpátia tüntetésen az első sorban csápolt, és naponta 5x imádkozik Viktorkához. A fidesz is nagyban hozzájárult eddig is, és ez után is hozzá fog, h szar legyen ez az ország. Hol van az a bizonyos munkahely teremtés ami a kampány volt? Előbb megszüntet 200 ezret, h utána létrehozzon 100at? Erre bárki képes lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!