Hogyan lehet a magyarságot kiölni a média segítségével?
Az az igazság, hogy a médiás butítás tényleg csak a csírákra hat, mert egy kicsit is értelmesebb embernél pont visszafelé sül el. Az embernek feltűnik és besokall.
Nem tudom mások, hogy vannak vele, én sose vertem a mellemet, hogy magyar vagyok, nekem ez természetes és ez így jó, de én ölni tudnék az idegtől pl. akkor, amikor egy r*hadt reklámban nem képesek magyarul beszélni hozzám, a magyar fogyasztóhoz. Vanish Extra hájdzsín!! ANYÁD! Mégis ki a célközönség? Eltévesztették a házszámot? Erre mi szükség? De komolyan. Dafke sem veszem meg!! Beleordít a képembe valami negyven kilós pláza ..csa, akiből véletlenül se nézném ki, hogy egyszer is kimosott volna az életben és a szöveg felét képtelenek rendesen kimondani.
Ha lehet akkor rendszerint magyar terméket veszek pedig munkanélküli vagyok és én is nézem az árakat. Mellesleg a szájkaratésok is ott ülnek a retek klub előtt csak nem vallják be, különben meg honnan tudnák mikor, miért kell őket szidni. Mellesleg egyes díszmagyar hangemberek szellemi színvonala, kulturáltsági szintje, sajátos frazeológiája pont egyezik egyes csatornák "nívójával". És ezek alapján ítélik meg az egész országot, azokat is, akik tényleg normális és természetes módon tudnak magyarok lenni.
"Hogyan lehet a magyarságot kiölni a média segítségével?"
Rendkívül gyorsan.
"De ha ki szeretnéd írtani a magyarságot a média segítségével akkor velem ogod szembetalálni magad. Az meg neked nem lesz jó mert a pengéim segítségével omlós műtrágyává változtatom a bioritmusod.."
Szívesen támogatlak hadseregemmel és fegyverekkel.
"te magyar vagy? Mert tudjuk, kik szoktak pengékkel mászkálni, s*ggfej."
Korlátlanul magyar szablyapengékről van szó te értelemhiányos.
"Fankadeli is erről énekel, csak az a baj hogy sokan már annyira lezülöttek hogy meg sem értik amit mondani akar. Az emberek 95% néz, de nem lát, és hallgat, de nem hall..."
Fanka delinél akinek a mű "faja" nemzeti repp, már nem lehet lejjebb süllyedni. Egy olyan irányzatot képviselve adja elő rettentő színvonaltalan dumáját, amely a középkori nyugat-afrikai griot énekmondók stílusát idézi. Az ezt hallgatók többségének meg fel sem tűnik, hogy a repp nem is annyira őshonos magyar műfaj és Árpád vezérei sem minden esetben néger dobosok kíséretében vergődtek át a Vereckei hágón. Én gyakorlatilag a magyar előadók közül annyira senkit sem tudnék szemen köpni mint ezt a fanka delit, hiszen még a cigányoknak is van annyi eszük, hogy saját cigányzenéjük népszerűsítsék és ne például a moden tókingot.
""Fankadeli is erről énekel, csak az a baj hogy sokan már annyira lezülöttek hogy meg sem értik amit mondani akar. Az emberek 95% néz, de nem lát, és hallgat, de nem hall..."
Ennek a kérdés témájához mi köze ?"
Az hogy fanka deli még azokból is kiöli a magyarságot, akikben még a média agymosó hatása után egyetlen szikra is megmaradt. És mindegyiküket néger zene rajongóvá teszi.
"Melyik eszme magyar?"
A hungarizmus te tudatlan.
Bevallom, csak az első néhány hozzászólást olvastam a rengetegből, viszont egy nagyon érdekes kérdés merült fel bennem kicsit a témával párhuzamosan.
Hogyan lehetett a "vér szerinti" zsidókat gyökérteleníteni? Régen mennyi hithű zsidó volt, és most már alig van.
Persze a kérdés nem teljesen korrekt első nekifutásra, mert hatalmas zsidó irtások voltak, és a rejtőzködés a vészkorszakban annyira beléjük ivódott, hogy sok szülő át sem adta a saját kulturális és vallási örökségét. (Gyakran tudatos döntés alapján, gyakran pedig azért mert a családokat elszakították, szülők meghaltak, stb)
Manapság is szégyen zsidónak, cigánynak lenni, sok "magyar" pedig nagyon agresszív, és elnyomó, akiknek igazából gőzük sincs a kultúrájáról. (Csak Wass Albert, Csurka, és a nagy harcok) Sajnos összetévesztik a (haza)szeretetet a gőgösséggel, és ez nagyon ártalmas.
Rengeteg hülyeséget találnak ki összeesküvés pl. elméletek, miszerint a móri mészárlás az MSZP titkos ügynökeinek az akciója volt, hogy eltereljék a figyelmet a választási csalásokról, vagy a vörösiszap-katasztrófa IMF bombával és mesterséges földrengéssel, stb.
Ezek a nagy magyarkodók iszonyatosan megosztják a magyarokat, és ezzel nagyon sokat ártanak.
A Fidesz egyik legundorítóbb cselekedete az volt, hogy kampánycélokra "ellopta" a kokárdát, mint nemzeti jelképet. Azóta sokkal kevesebben viselik jó szívvel.
Állandóan hallom hogy Magyarországot valamikor három tenger mosta, de bevallom, nem tudom, hogy mikor volt ez, és hogy melyik volt az a három tenger, pedig nagyon érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!