Hogyan lehet a magyarságot kiölni a média segítségével?
16:07 vagyok, kedves kérdező!
Valóban, a legtöbb reklámozott cuccnak nincsen magyar alternatívája, de ha már legalább az élelmiszerek terén erős lenne a nemzeti protekcionizmus, olyan mértékben megerősödne a mezőgazdaság és a feldolgozóipar, hogy külföldre is versenyképes árú és minőségű kajákkal tudnánk betörni, így egyenrangú félként lépnénk fel a világpiacon, erősebb, gazdagabb országként egyéb nemzeti érdekeinket is jobban tudnánk érvényesíteni. Ezt az egészséges nemzettudatot a mainstream média nem támogatja, így hazaárulónak tekinthető.
"16:07 vagyok, kedves kérdező!
Valóban, a legtöbb reklámozott cuccnak nincsen magyar alternatívája, de ha már legalább az élelmiszerek terén erős lenne a nemzeti protekcionizmus, olyan mértékben megerősödne a mezőgazdaság és a feldolgozóipar, hogy külföldre is versenyképes árú és minőségű kajákkal tudnánk betörni, így egyenrangú félként lépnénk fel a világpiacon, erősebb, gazdagabb országként egyéb nemzeti érdekeinket is jobban tudnánk érvényesíteni. Ezt az egészséges nemzettudatot a mainstream média nem támogatja, így hazaárulónak tekinthető."
Ez szép is jó is ,de a magyar mezőgazdaság és feldolgozóipar hiába jó ,ha az állami részét leszarja az állam [nem akarja egy reklám árát kiperkálni] a magánkézben lévő pedig többezer kistermelő kezében van...
akik a piacra viszik vagy a kermultiknak adják.A kistermelő meg nem reklámképes ,illusztrálom egy példával.
"Vegye meg ön is Józsi bácsi minőségi magyar mangalicaszalonnáját
kilója mindössze 2000Ft"
Egyrészt Józsi bácsi csak egy helyen árul,amiért az ország lakosságának 99,9 százaléka ,nem lakik ott.Másrészt nem garantálja semmivel a minőségét ,mert magyar attól még nem fogják többen megvenni.Valamint lenne 7999 konkurense aki ugyanezt mondaná és 10 forinttal alányomna Végül az lenne hogy a kutya nem venne semmit senkitől,és visszaballagnának a multikhoz.
Amíg amíg az állami részt magasról leszarják,a magánkézben lévők egymást irtják,addig senki nem fog vásárolni egyiktől sem olyan mértékben amit szeretnétek ,mert a multitömörülés félkézzel lenyomja az egymást is rühellő kistermelőket.És ez a gazdák hibája nem a multié meg a médiáé hanem a miénk...és ezt az ő nyakukba varrni hülyeség.
"Az erőszakos elektronikus
média is a számos tényező egyike. Egyik kutató sem állítja azt, hogy egy megvalósult
erőszakos viselkedésnek egyedül a médiaerőszak lenne a közvetlen oka."
De nagyon faintosan rá lehet fogni....Egyszerűen a média önmagában nem okoz semmilyen agressziót aki meg emiatt gyilkol az nélküle is valszeg megtenné .ezért nem kell a tv-t korlátozni...
Mellesleg a nemzeti érzés elpusztításához hogyan jön ez ide?
„Mi az értelmes szerinted? Mert az emberek nézhetik a Spektrumot is, de nem az érdekli őket...”
A két nagy kereskedelmi csatornával ellentétben a Spektrum TV nem fogható minden háztartásban. Meg hát azt nem elég nézni, néha az agytekervényeknek is dolgozniuk kell.
lehetne sokat írni de most nincs időm
egy példa:
elkezdjük átvenni az amerikai ünnepket a magyarok helyett pl valentin nap
"81% pedig csak génjeiben és állampolgárságában magyar ,szívében nem. Más szemszögből nézve pedig a média ugyan nem a magyarságot ,de a keresztény értékrendet kiöli a magyarságból."
Erre céloztam ők miért nem "Magyarok"?
És mit értesz keresztény értékrenden?
Magát a vallást vagy pl. csak a felebaráti szeretetet ne csalj,ne hazudj stb....?
13:56!
"2004 dec 05. 19% igennel szavazott a határon túli magyarok kettős állampolgárságára. A 81% az ország hitványabbik fele. Keresztény értékrend alatt nem a vallásosságra gondoltam."
Kikérem mindannyiuk nevében! Itt nem arról szavaztak, hogy magyarok-e a kintiek, hanem egy sokkal szövevényesebb, sokkal átláthatatlan valamiről. Mindenkinek más volt a motivációja. Valaki lehet, hogy nem tartja őket magyarnak, de a többség inkább pártpolitikai kérdést látott ebben. Voltak, akik teljesen más okból nem szavazták meg a kérdést, voltak, akik magasról tettek rá.
Én például azért szavaztam nemmel, mert hiába tartom őket magyarnak, de akkor átláthatatlanok voltak az állampolgárság megadásának következményei. Lesz-e szavazati joguk, beleszólhatnak-e a kormányzásba, milyen szolgáltatásokat vehetnek igénybe (nyugdíj, TB), stb...? Ez mind olyan kérdés volt, amik akkor felfűtve, ellentmondásokkal teli voltak meghirdetve, és nem voltak nyugodtan átbeszélve. A magánéletben sem írok alá egy olyan szerződést, aminek nem értem a következményeit. És ez nem hitványság, hanem megfontoltság.
(Kis adalék: emlékezz vissza, a Fidesz 2 éve mivel szerelte le az emberek: "az állampolgárság nem jár automatikus választójoggal". Most meg...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!