Hogyan lehet a magyarságot kiölni a média
segítségével?
Szerintem sehogy. A magyarságot "kiölni" korrupt és szakmaiatlan politikával lehet. A média pedig nem egy egységes zsidók, vagy szabadkőművesek által irányított manipulációs felület, hanem plurális jellegű. A cél minden esetben a fogyasztók számának a növelése, legyen szó akár jobb, vagy bal oldali médiumról, bulvárról, szaksajtóról stb... A reklámoknak is ugyan ez a rendeltetésük. Ölni velük nem lehet. A magyar gazdaság sokkal inkább a magyar politika miatt olyan amilyen, mint a kereskedelmi csatornák miatt. Akik az ellenkezőjét állítják, azok maguk a manipulátorok, hiszen minden propaganda egyik legfőbb eleme az ellenségkép gyártása.
2012. máj. 28. 00:55
„A cél minden esetben a fogyasztók számának a növelése”
• A minőség kárára.
„A magyar gazdaság sokkal inkább a magyar politika miatt olyan amilyen, mint a kereskedelmi csatornák miatt.”
• A gazdaság egy dolog. Emellett lehetne színvonalasabb a média.
2012. máj. 28. 01:58
De az ingyencsomagban lévő rtl és tv2 az közismerten cionista.Az hogyan lehetne színvonalasabb?
Szándékos népbutító ostoba erőszakos műsorok,magyarellenes propaganda... ezen nem lehet színvonalat emelni :)
2012. máj. 28. 14:03
54/71 A kérdező kommentje:
"De az ingyencsomagban lévő rtl és tv2 az közismerten cionista."
Esetleg bizonyítani is tudnád?
Az hogyan lehetne színvonalasabb?
"Szándékos népbutító ostoba erőszakos műsorok,"
A népnek erre van igénye....
"magyarellenes propaganda... "
Konkrétan mi?
Mit akarsz bizonyítani bzmeg,mit bizonyítsak,meg minek???Ez lett most a divat a gyakorin?Ez az új sláger????
És mit akarsz bizonyítéknak?Csináljak neked egy power pointos előadást és csatoljak hozzá 25 videót?Mit fogadsz el bizonyítéknak?
2012. máj. 28. 15:20
56/71 A kérdező kommentje:
Forrást,videót,prezentációt akármit,mert így csak a levegőbe lóg az állítást.
Ennyi erővel belökhetem ezt is hogy a Magyar Nemzet meg a Barikád fasiszta újság .....az Echo tévé meg neonáci
Ráadásul a nőnap szovjet ünnep, nem nyugati. Anyák napja meg 100 éve május első vasárnapja Magyarországon, nyugaton május második vagy utolsó vasárnapja, ezt se onnan vettük át. Valentin napot meg senki nem ünnepel nálunk, csak a boltok. Majd ha sárkányhajó napot meg szerelmesek napját tartunk, akkor lehet megijedni.
2012. máj. 29. 00:26
Utolsó:
válaszoltam a kérdésre lehet h voltak pontatlanságok a válaszomban de felhoztam egy példát amikor a média által presszionált ünnepek kiszorítottak egy magyart
innentől kezdve nem érzem jogosnak a kötekedést
2012. máj. 29. 00:58
Kiöli az saját magát. Nézd meg a fiatalokat. Minden szép és jó ami a tengeren túlról jön. Minden hagyományt elhagynak. Húsvéti locsolkodás pl. betlehemezés. Ez van ezt kell szeretni. Semmi köze nincs a médiának ehhez . Csak a pártpolitika erőlteti a magyaros ruhákat a magyar motívumokat, de a kutyát nem érdekli. Szászok még hordanak népviseletet? Hát hordják. De láttál már egyetlen honatya feleségét magyar ruhában? mert én nem. Nem jó ha erőltetjük a magyarságot külsőségekkel. Annak belülről kell jönni. Most, amikor a fiatalok egyre több nyelvet kultúrát megismernek, nem teng túl bennük a magyarság tudat, mivel itt nehéz megélni Két világháború között az grófok bárók is inkább francia divatot követték, meg a bécsit és nem hordtak népviseletet. Akkor miről beszélünk?
2012. jún. 6. 13:00
"De láttál már egyetlen honatya feleségét magyar ruhában?"
[link]
2012. jún. 6. 15:26
Kapcsolódó kérdések: