Ha úgy adódna fognál fegyvert Magyarországért vagy elszöknél?
40-es.
Köszönöm a helyesbítést, törvényeket kellett volna írnom.
De én úgy gondolom ez az elmélet, a gyakorlat sokszor(legtöbbször) ettől eltér. A statáriális bíróságok működése nem lehetetlen ilyen helyzetben.
"De én úgy gondolom ez az elmélet, a gyakorlat sokszor(legtöbbször) ettől eltér. A statáriális bíróságok működése nem lehetetlen ilyen helyzetben."
Ez is igaz, Srebrenicában sem volt feltétlenül alkotmányos a szerb csapat a déli szomszédnál, bár ez más, nem a kérdéshez kapcsolódik.
Attól függ, hogy mi adódna úgy.
A forradalmakat és a szabadságharcot a jelenlegi kormányunk már megvívta és nem álltam az első sorban.
Az sem mindegy, hogy mi akarunk nekirontani más országnak vagy fordítva. (Egy ilyet már kirobbantottunk, és ettől lettünk Kis - Magyarország.)
Ha meg az ország határain belül gondolod, akkor meg attól függ, hogy ki ellen lesz a puccs.
Komolyabbra fordítva, itt már nem hagyományos fegyverekkel vívják a háborút, hanem fehérgalléros banditákkal. Engem csak fejnek és ráadásul a "tehén" közelébe sem engednének.
Így értelmetlen a kérdésed.
Ez természetesen a helyzettől függ. Előfordulhat, hogy harcolnék, az is, hogy nem.(Inkább az utóbbi, de nem kizárólag, rengeteg mindentől függ ez.) Egyébként meg:
Egy háború nem új zajlik, hogy valaki rosszul kel fel, gondol egyet, hogy
-Na, má' milyen régen nem háborúztam egy jót, támadjunk is meg valakit, hmm, mondjuk legyen Magyarország, aztán már jönnek is a vadászgépek. Ugyan már, egy háborúnak hónapokkal, sőt évekkel előre megvannak a jelei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!