Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha úgy adódna fognál fegyvert...

Nem dávid kérdése:

Ha úgy adódna fognál fegyvert Magyarországért vagy elszöknél?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 13:51
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
59%
#37: persze, mert szerinted ez egyik napról a másikra megtörténik. Hónapokkal előtte lelépnék, azt hiszed megkockáztatnám hogy akár egy nappal is tovább maradjak...? :)
2012. febr. 4. 19:25
 42/56 anonim ***** válasza:

40-es.

Köszönöm a helyesbítést, törvényeket kellett volna írnom.

De én úgy gondolom ez az elmélet, a gyakorlat sokszor(legtöbbször) ettől eltér. A statáriális bíróságok működése nem lehetetlen ilyen helyzetben.

2012. febr. 4. 19:34
 43/56 anonim ***** válasza:
27%
Ha vége lenne a háborúnak,akkor kéne, a vasfüggöny.És senki szökevényt nem be engedni,persze akkor meg nekik lenne a legnagyobb szájuk.Tudnának követelőzni,meg jogokra hivatkozni.
2012. febr. 4. 19:46
 44/56 anonim ***** válasza:

"De én úgy gondolom ez az elmélet, a gyakorlat sokszor(legtöbbször) ettől eltér. A statáriális bíróságok működése nem lehetetlen ilyen helyzetben."

Ez is igaz, Srebrenicában sem volt feltétlenül alkotmányos a szerb csapat a déli szomszédnál, bár ez más, nem a kérdéshez kapcsolódik.

2012. febr. 4. 19:47
 45/56 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mi adódna úgy.

A forradalmakat és a szabadságharcot a jelenlegi kormányunk már megvívta és nem álltam az első sorban.

Az sem mindegy, hogy mi akarunk nekirontani más országnak vagy fordítva. (Egy ilyet már kirobbantottunk, és ettől lettünk Kis - Magyarország.)

Ha meg az ország határain belül gondolod, akkor meg attól függ, hogy ki ellen lesz a puccs.

Komolyabbra fordítva, itt már nem hagyományos fegyverekkel vívják a háborút, hanem fehérgalléros banditákkal. Engem csak fejnek és ráadásul a "tehén" közelébe sem engednének.

Így értelmetlen a kérdésed.

2012. febr. 4. 20:44
 46/56 anonim ***** válasza:
18%
Ez attól függ, hogy ki támadja, és milyen okból.
2012. febr. 4. 23:28
 47/56 anonim ***** válasza:
59%

Ez természetesen a helyzettől függ. Előfordulhat, hogy harcolnék, az is, hogy nem.(Inkább az utóbbi, de nem kizárólag, rengeteg mindentől függ ez.) Egyébként meg:

Egy háború nem új zajlik, hogy valaki rosszul kel fel, gondol egyet, hogy

-Na, má' milyen régen nem háborúztam egy jót, támadjunk is meg valakit, hmm, mondjuk legyen Magyarország, aztán már jönnek is a vadászgépek. Ugyan már, egy háborúnak hónapokkal, sőt évekkel előre megvannak a jelei.

2012. febr. 9. 18:20
 48/56 anonim ***** válasza:
62%
Nem az a kérdés,mik a jelei.Hanem,hogy fognál-e fegyvert a hazavédelmére?Vagy hazaárulók táborát gyarapítanád.
2012. febr. 10. 06:48
 49/56 anonim ***** válasza:
58%
Még, ha nem a legjobb is itt élni én harcolnék. Nem lenne képem elmenekülni... Gyáva féregként élni.
2012. febr. 10. 14:53
 50/56 anonim válasza:
56%
Régen fogtam volna.Nagyon szerettem a katonaságot.Aztmondták semmi értelme annak az egy évnek,amit például én is voltam.Ma már nem fognék lassan szégyelem hogy magyar vagyok.Tönkre tették az országot a politikájukkal.
2012. febr. 11. 08:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!