Ha úgy adódna fognál fegyvert Magyarországért vagy elszöknél?
A háború olyan emberek harca, akik nem ismerik egymást, olyan emberek miatt, akik nagyon is jól ismerik egymást.
A hősök kora szerintem már lejárt.
Így nekem fontosabb a "rongy életem" (Petőfi után szabadon), ill. a családomé.
Elszöknék.
Attól függ. A mai Magyarországért nem. Sajnálom, mára nem maradt semmi, amiért érdemes lenne az életemet adni. Lebomlasztották a társadalmat, ellopták a vagyonunkat, a földjeinket mindent. Magyar gyerek nem születik, 60 év múlva csak lovárival kevert magyar szlenget fog makogni az a pármillió maradvány a palaházaikban.
MIÉRT harcoljak, ezt mondd meg?
Ha jönne egy mozgalom, ami a tevékenységével börtönbe vágná az összes (több tízezer) korrupt selejtet, újrarendezné az országot egy hatékony és fenntartható szisztémával és a népesség erkölcsét is helyre tenné, ezzel identitást, büszkeséget és gyerekeket(jövőt) adva Magyarországnak.
Na Akkor és csak akkor, mindezt tudván, a földet taposva arra gondolnék, hogy ezt a kincset ami az OTTHONOM és a világom és a gyermekeimé is, nem hagyhatom veszni, és megvédem akár az életem árán is.
Bárcsak bekövetkezne. De ez ma elég utópikus...
De miért adódna úgy? Szerintem nincs olyan helyzet, amikor ténylegesen fegyveres konfliktusra van szükség. Én azért nem fogok másokat megölni, vagy kinyíratni magamat, hogy pár cezaromán idióta hatalmi törekvéseit kiszolgáljam.
A háború pénzt erőforrásokat és emberéleteket követel, mindezt a semmiért. Soha egyetlen egy háború se volt, aminek a következményei igazolták volna a konfrontációt. Ha úgy adódna, én fognék pár épeszű embert, pár fegyvert, és lelőném azokat, akik háborút akarnak szítani. Így nagyságrendekkel kevesebb ember halna meg, mint egy háborúban.
"A hazavédelme az a legfontosabb.Akik el szöknek hazaárulók!"
A ti fajtátok elmegy háborúzni, mi hazaárulók meg békében itt maradunk és éljük az életünket. Na???? ?:D
Hát hogyne!
Védjél meg, rákácsolna az ország, és cserébe majd jól éhenhalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!