Ha vissza hoznák a halál büntetést ( vállalná a hóhér szerepét valaki )?
- Ez is csak egy munka amit valakinek el kel végezni
- Nem véletlenül van ott ahol van
Természetesen. Ha ismered a történelmet akkor mondok egy nevet Irma Grese. És hogy miért mondom ezt? Mert sok embertől olvastam már, hogy dehát te sem vállalnádbe...
Nem a fenét, én szemrebbenés nélkül vágnám át bárki torkát, ha ezt a törvény lehetővé tenné.
"Nem a fenét, én szemrebbenés nélkül vágnám át bárki torkát, ha ezt a törvény lehetővé tenné."
Büszke lehetsz magadra. Aljadék.
Egyébként amelyik demokráciában van is halálbüntetés, az is manapság már méreginjekciót alkalmaz. A hóhér dolga nagyjából annyi, hogy megnyom egy gombot, és csá.
"méreginjekció, egy gomb"
Úgy teszel mintha valami féle mentőöv lenne ez a két tétel, és nem pont ugyan olyan mint ha kötelet akasztanál a nyakába vagy meghúznád a ravaszt.
Simán lenne jelentkező, és én támogatnám, hogy visszaállítsák. Elrettentő példa lenne. A szemet-szemért elv mindig is igazságos volt!
Amiért járna (szerintem): gazdasági csalás, emberölés, harmadik bűncselekmény, hazaárulás!
A szemet szemért elv sosem volt igazságos, mivel nem mérlegelte a körülményeket.
Ez pedig nem mentőöv volt, csak elmondtam, hogy manapság milyen is egy kivégzés.
Van egy időseket kínzó bűnöző, aki összeveri az öregeket egymás szeme láttára, kirabolja és megöli őket. (szenvednek)
És egy könyörületes megoldásban gondolkodsz?
Szenvedjen 100x többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!