Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én 1983-as születésű vagyok....

Orbán kérdése:

Én 1983-as születésű vagyok. Jobb volt a múlt rendszer? Vissza hoznál a KMK?

Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 10:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

"Mi mindened volt meg? Várhattál 5 évet egy autóra."

És te ma becsületes kétkezi munkával ugye öt nap alatt gyűjtöd össze egy autó árát. Ha kicsivel többet kapálsz naponta cseréled. Na ne röhögtess már...

2012. febr. 1. 11:51
 12/14 anonim ***** válasza:
67%
Akkor sem 5-évente cserélték az emberek. Viszont ha megvolt rá a pénzed, akkor is 5 évet kellett várnod rá. Nem érted a különbséget?
2012. febr. 1. 11:53
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
#9: ennek konkrétan semmi köze ahhoz, hogy milyen politikai rendszer van. Apád azért fusizhatott (lol), mert az sem valódi cocializmus volt, hanem egy csökevényes kapitalizmus. A 3 házra meg nem verném magam, mert ez csak azt jelenti, hogy a fél gyárat kilopta.
2012. febr. 1. 11:57
 14/14 anonim ***** válasza:
80%
Nem volt jobb a Kádár-rendszer, ez egy hamis és veszélyes nosztalgia. Az ország felelőtlen eladósítása nélkül Magyarország már csak a lengyelországihoz fogható szegénység, nyomor, üres boltok, enegrikorlátozások stb. közepette lett volna képes elvegetálni az 1980-as években, maga a rendszer már többet nem lett volna képes nyújtani önerőből.
2012. febr. 1. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!