Mit gondoltok erről a weboldalról? Nem provokáló, számunkra, Magyarok számára?
2012. jan. 28. 19:00
31/39 anonim válasza:
"Magyarország is reklámozza az országot, holott egy Nyugat-balkáni porfészek az ország."
Nagyon szánalmasok itt egyesek, a kérdezőt egyszerre lehülyézik, retardáltnak nevezik stb., de egy ilyen választ 84%-ban hasznosnak vélik :)! Mellesleg szerintem sem provokál az oldal, mégsem kezdek el személyeskedni trollocskáim :)!
32/39 anonim válasza:
utolsó: elmondanám, h most te uyganazt csinálod, csak nem a kérdezőt, hanem minket próbálsz minősíteni. Öngól gratulálok
33/39 anonim válasza:
Utolsó
Miért lenne ez provokáció :)? Aki normális válasz helyett csak személyeskedni tud az troll, vagy nem az :)? Én csak leírtam azt, hogy aki csak ennyire képes az a szememben egy TROLL, kész ennyi!
34/39 anonim válasza:
Én meg csak leírtam, hogy te ugyanazt csinálod, mint a válaszolók, csak te nem a kérdzőt, hanem a választ adókat minősíted személyesen. Te sem vagy különb, szóval okosabb maradtál volna, ha hallgatsz.. mellesleg szánalmas ez a fb-os menő vagyokmertaztmmondomtroll duma
35/39 anonim válasza:
Észak-Magyarország az agyad! Szlovákia az Szlovákia.
36/39 anonim válasza:
Ha Szlovákia, akkor ne mutogassanak magyar műemlékeket. Mutogassák a szlovákot. Ja az nem megy.
38/39 anonim válasza:
36 oska-.- ha nem mutatna magyar műemléket az lenne a bajod, hogy semmi veszik-.- grat. Én jártam már pár magyar múltú helyen, és tisztességgel, ápolják, nem titkolják hogy bizony mi a magyar háttere egy egy műemléknek, vagy bárminek.
39/39 anonim válasza:
Jaj meg annyi- ennyi erővel egy magyar se legyen büszke a római fürdőire-ez csak egy példa. Na cső
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!